HP Pavilion 15-DK0006NT İnceleme

Arkadaslar bende hp omen 15-DC1008NT modeli varda bu gpu cpu ya nerden bakıyoruz oyun oynarken laptop ısınıyor ama göremiyorum bilgileri

Merhaba ,
Bu laptop linkteki laptopla aynı mı acaba?
Çok Benziyor fotogtaflardan ama bellek kapasitrsi sizde farklı yazıyor.

Cihaz ayni cihaz. Firmalar bir tane model cikarip ic yapisini degistirerek satarlar. Anakartlar ayni. Kasalar ayni. Sadece anakartin ustune takilan parcalar farkli oluyor.
Sizin durumunuzda sadece 1 tane 8GB RAM ve depolama varki var. Diger tum bilesenler ayni. Kendiniz ilerde 8GB RAM daha alip takarsaniz oyunlardan %99.9 ayni deneyimi alirsiniz.

@Cern99 hocam şu an cihazdan memnun musun sıcaklık performans vs. bende araştırıyorumda almak için.

Merhaba,
HP Pavilion gaming 15-DK0006NT bilgisayar aldık. Batarya performansı bana biraz zayıf gibi geldi. Sizce genel batarya performansı nasıl acaba bilgi verebilir misiniz?

Hocam, bir şey soracaktım. Bu bilgisayarda tuşların yerinden çıkabiliyor mu acaba?

Evet ısınıyor fakat oyun sırasında size rahatsızlık vermez. Rdr2 de bile saatlerce oynadıktan sonra hala en ufak bir kasma yoktu.

Hocam, bir şey soracaktım. Bu bilgisayarda tuşların yerinden çıkabiliyor mu acaba?
Evet.

Merhaba,
HP Pavilion gaming 15-DK0006NT bilgisayar aldık. Batarya performansı bana biraz zayıf gibi geldi. Sizce genel batarya performansı nasıl acaba bilgi verebilir misiniz?
Vallahi hocam yaklaşık 1.5-2 yıldır kullanıyorum ve bu süre zarfında devamlı şarjda kullanmama rağmen hala daha şarjı olduğu sürece şarja takmadan kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…