HP Pavilion 15 donanım geliştirme

SamueLx52

Decapat
HP Pavilion 15 bilgisayarımı alalı 3-3.5 sene oldu ve şu zamana kadar kullanımından memnun kaldım. Fakat son zamanlarda beni memnun etmemeye başladı. Birkaç donanımını geliştirerek daha iyi hale getirmek istiyorum (en azından 2 sene daha idare etsin beni yeter). Bunu yapmam mümkün mü? Yapmaya değer mi ? Bunları öğrenmek istiyorum.

Bilgisayarımın özellikleri:

CPU-Z:

Dxdiag:

Dip not: Eğer başka bir özelliğini bilmeniz gerekiyorsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bildiğim kadarıyla (bazı istisna laptoplar hariç) laptoplarda sadece ram ve hdd yükseltmesi yapabiliyorsunuz. Bu sistem için mevcut 4 gb ram yerine 8 gb takabilir ek olarak 128/256 gbb ssd takılabilir ve eğer cd-rom okuyucunuz varsa onun yerine takılan sata disk aparatları var ssd değiştirmesinden sonra çıkan harddiski de oraya takarak ek depolama alanı sağlayabilirsiniz. Zaten işlemcinizde U ibaresi olmasından dolayı düşük güç tüketmesi ve az ısınması için tasarlandığını gösteriyor.
Benim tavsiyem 8 gb ram + 128 gb ssd + Sıfırdan temiz güncel windows kurulumu bu işlemleri yaptığınızda kullanım senaryonuza bağlı olarak sisteminiz sizi 2 sene daha idare edebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…