HP PAVILION 15-E057ST E1T97EA- ekran kartı değişir mi ?

HD 8670M aslında performans konusunda sizi tatmin etmeli. Ama etmiyorsa HP laptoplarda üzülerek MXM kullanılmadığını belirtmem gerek.

Tatmin etmeli derken; bunu ben oyun için kullanıyorum ama bılgısayar okudugum ıcın bıraz photshop programlarına yonelıcem ve oyun olarak ornek vereyım; nfs mos wanted yenı versıyonu olanı orta sevıyede bıle kasmalar yapabılıyor. Ekran kartı 64 bit oldugu ıcın bıraz sıkıntılı. Ama baska bır forum da destekledıgı var dıye soylendı.

Ama sorun şu; bana boyle bır sey söylendı. Verım duser dendı. Bunun dogru olup olmadıgını bılmıyorum. Kesın bır bılgım yok. Çevremdekı ınsanlara sordugumda; laptop ekran kartı cıkarılmaz satıldıgını bıle bılmıyorlar. Ama sızın yaptıgınız vıdeo'yu ızledıgımde bı umut oldu ıcımde.

Eğer yapabılırsek ve varsa verımde dusmıcekse cok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not olarak şunuda söyliyeyim laptop'umda 2 ekran kartı var. Biri intel 4000 biride 8670m. Harici. Yandan zaten. Yeri var eğer isterseniz resim olarak atarım ama verdiğim sitede resimleri var zaten. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı