Michael Jacks0n
Picopat
Ben HP Pavilion 15 EC0001NT adlı laptopa sahibim. CS:GO'da 120 FPS alıyorum. Yarım saat sonra bu değer 40'lara düşebiliyor. Sebebi nedir?
İşlemci sıcaklığı 80-90 arasında, GPU sıcaklığı 70-90 aralarında gidip geliyor. Teknik özellikler aşağıda.Isınmadan kaynaklı düşüş yaşıyor olabilirsiniz, oyun içi sıcaklık değerleriniz nedir?
Teşekkürler. Termal macun öneriniz var mı? Bu arada alalı 5 ay oldu. Termal macun kullanılabilirliğini bu kadar çabuk yitirir mi?Sıcaklıkdan dolayı. Termal macun yenileyip fan temizliği yaparsanız çözülür. Eğer yapamayacağınızı düşünüyorsanız bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz.
Aslında kolay yitirmez. Sıcaklık sorunu olabilir cihazda bu kadar ısınması normal değil yeni bir cihazın. Bu arada öbür cevabımı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.Teşekkürler. Termal macun öneriniz var mı? Bu arada alalı 5 ay oldu. Termal macun kullanılabilirliğini bu kadar çabuk yitirir mi?
Teşekkürler. Termal macun öneriniz var mı? Bu arada alalı 5 ay oldu. Termal macun kullanılabilirliğini bu kadar çabuk yitirir mi?
Sanırım bu.Pek sanmıyorum sıcaklık yüzünden olduğunu, özellikleri nedir laptopun?![]()
Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr) (AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition | Teknobiyotik
ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yüksek Performanslı Isı Transferi Artic termal macunları piyasanın en fiyat performas ürünü olmalarının yanı sıra, işlemci ile soğutucu arasında ısı transferini sağlayan 8.5W/mK ısı iletim katsayısına sahip yüksek yoğunluklu...www.teknobiyotik.com
Doğrudur laptop bu.
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...asinabilir-bilgisayar-7we76ea-pm-HB00000OSBNV link bu.Pek sanmıyorum sıcaklık yüzünden olduğunu, özellikleri nedir laptopun?![]()
Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr) (AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition | Teknobiyotik
ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yüksek Performanslı Isı Transferi Artic termal macunları piyasanın en fiyat performas ürünü olmalarının yanı sıra, işlemci ile soğutucu arasında ısı transferini sağlayan 8.5W/mK ısı iletim katsayısına sahip yüksek yoğunluklu...www.teknobiyotik.com