İşin açığı Laptoplar genel olarak biraz zaten ısınıyor. Alan dar olduğu için. AMD'nin mobil Ryzen işlemcilerinin hayli güzel iş yaptıklarını okudum, duydum. Siz yine de araştırın. RX560X aşağı yukarı RX560 gücünde. Belki bir tık daha iyi de olabilir. RAM ise 8 artık sınır. Laptoplar biraz daha pahalı ama almışken 1650 Super altına düşmese -bütçesi varsa- daha güzel olur.
Azizim 1650 Güzel bir ekran kartı. Ama şöyle izah edeyim. RX 570 gerisinde. 1050 Ti'dan daha iyi. Güncel oyun oynatır mı kesinlikle fakat düşmeye başlar 2-3 seneye. Ama diyorsa ki benim grafik takıntım yok attığınız sistem güzel. Bütçenizi görüyorum, üstüne çıkmak da zor ama laptop sürekli değişiklik yapılabilen bir şey değil ondan başınızı ağrıtıyorum.
Azizim 1650 Güzel bir ekran kartı. Ama şöyle izah edeyim. RX 570 gerisinde. 1050 Ti'dan daha iyi. Güncel oyun oynatır mı kesinlikle fakat düşmeye başlar 2-3 seneye. Ama diyorsa ki benim grafik takıntım yok attığınız sistem güzel. Bütçenizi görüyorum, üstüne çıkmak da zor ama laptop sürekli değişiklik yapılabilen bir şey değil ondan başınızı ağrıtıyorum.
Acer Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Acer oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!
www.teknosa.com
yoksa bu Asus mu?
DX12 olmalı ve güncel oyunları oynatmalı. Ya aslında derdi şu: Tabikide en üst düzey sistemi alamaz. Ama almışken o paraya en iyi ekran kartı,işlemci,ssd,ram vs en iyi ve aralarında en güçlü olanı olsun diyor.
1050Ti o zaten dandik, eskidi. RX560X masaüstü performansı ise gayet iyi. GTX 1650 için fikrim yok. Ancak yorumlarda sanki 1650'nin daha iyi olduğunu okudum.