HP Pavilion 15 laptopta hangi işletim sistemi kurulmalı?

İmanPower123

Femtopat
Daha fazla  
Elimde 15 /DA0059NT diye geçen HP laptop var. Şu anda Windows 10 yüklü ve acayip bir şekilde kasıyor. Laptopun özellikleri bağlantı adresinde. Buna hangi işletim sistemini kurmamı önerirsiniz?
Link
Not: Bayağıdır kullanmıyorum öncelikli olarak parça yükselmesi yapılmaması üzerine tavsiye verirseniz sevinirim.

Elimde 15 /DA0059NT diye geçen HP laptop var. Şu anda Windows 10 yüklü ve acayip bir şekilde kasıyor. Laptopun özellikleri bağlantı adresinde. Buna hangi işletim sistemini kurmamı önerirsiniz?
Link
Not: Bayağıdır kullanmıyorum öncelikli olarak parça yükselmesi yapılmaması üzerine tavsiye verirseniz sevinirim.

Hard diski yıpranmış olabilir Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring bunu yükleyin.

Link

Ramınıda yükselterseniz Windows 10 için elverişli olacaktır.

Link

Sonuçta eski notebook illaki eskiyen bir yeri vardır mesela hard diskin sağlığı düşükse istersen XP yükle yine aynı takılmalar olacaktır.

Win 8.1 SL kur rahat rahat kullanırsın öyle istemiyorsanda SSD alabilirsin.

Yarın rahat kafayla denerim. Önerileriniz için sağolun. Birde şu modlu windowslar ve ltsc sürümleri öneriliyor. Onlara bakmalı mıyım?

Hard diski yıpranmış olabilir Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring bunu yükleyin.

Sonuçta eski notebook illaki eskiyen bir yeri vardır mesela hard diskin sağlığı düşükse istersen XP yükle yine aynı takılmalar olacaktır.
Denerim.
Saygılarla

Hocam şuan yüklemeye çalışıyorum ama acayip bir şekilde bilgisayar yavaş. Görev yöneticisine baktığımda boşta bellek kullanımının%80 olduğunu gördüm. Yinede bir şekilde indirmeye çalışıyorum. Eğer kaçırdığım bir nokta varsa söylerseniz sevinirim.

Sayfaya girdim bunlardan hangisini yüklemeliyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20250118_123441.jpg
    IMG_20250118_123441.jpg
    256,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Yarın rahat kafayla denerim. Önerileriniz için sağ olun. Bir de şu modlu Windows'lar ve LTSC sürümleri öneriliyor. Onlara bakmalı mıyım?

Denerim.
Saygılarla.

Hocam şu an yüklemeye çalışıyorum ama acayip bir şekilde bilgisayar yavaş. Görev yöneticisine baktığımda boşta bellek kullanımının%80 olduğunu gördüm. Yine de bir şekilde indirmeye çalışıyorum. Eğer kaçırdığım bir nokta varsa söylerseniz sevinirim.

Sayfaya girdim bunlardan hangisini yüklemeliyim?

Professional setupu indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı