HP Pavilion 15-P015ST ekran kapanıyor ama fanlar çalışmaya devam ediyor

eoxions

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sosyal'de benim sorunuma benzer olayları okudum hatta denedim fakat çözümü bulamadım.
HP Pavilion 15-P015ST modelinde laptopa sahibim. BIOS güncel Driver'lar güncel Windows 10 2004 sürümü.
Dört kez formatladım Driver'ları yüklemeden denedim, Driver'ları tek tek yükleyerek denedim sonuç aynı. Şöyle bir durum fark ettim. Belirli bir dakikadan sonra kapanmıyoryla karşılaşıyorum. Mesela laptopu açıp 5 dakika içinde kapatırsam kapanıyor fakat 1 saat sonra kapatmak istersem ekran kapanıyor gücü kesmiyor fanları dönüyor güç tuşuna basılı tutup kapatabiliyorum. Uykuya geçmesi için kapağı kapattığımda da uyanma gerçekleşmiyor fanlar çalışıyor fakat ekran görüntüsü gelmiyor. Acaba geç mi kapatıyor diye 30 dakika bekledim ama kapanmadı.
Konuyla alakalı yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman kalsın öyle ilk fırsatta tamirciye falan götür
Veya kendin video izleyerek bilgisayarı yapabilirsen yap ama sen işini sağlama al tamirciye götür yani pahalı bir de laptop😅😅😅😅

O zaman kalsın öyle ilk fırsatta tamirciye falan götür
Veya kendin video izleyerek bilgisayarı yapabilirsen yap ama sen işini sağlama al tamirciye götür yani pahalı bir de laptop😅😅😅😅
Burda yardım edecek yol gösterecek birini bulursam kendimde yapabileceğimi düşünüyorum. 👍🏻
Bios update yaptım tekrar windowsu kurup driverları yükledim. Güç ayarlarından hızlı başlatıcıyı kapattım bu kez çözüme ulaştım arkadaşlar.
Kısa süreli çözüme ulaşmışım arkadaşlar yaklaşık bir saati bulan kullanımlardan sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Görüntü gidiyor hdd ışığı sönüyor fan dönüyor güç ışığı yanıyordu.

Çözüm olarak;
Hp support yazılımı ve yardımcılarını kaldırdım.
Intel(R) Management Engine Interface yazılımını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım.

Şuan ki kullanımım da kapanmama sorunu ortadan kalktı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı