Arkadaşlar merhaba.
Sistemim HP Pavilion Gaming 17 CD0014NT modeli.
Nedenini bilmediğim bir arızadan dolayı performans düşüklüğü yaşıyorum ve şarj da kullanırken bu sıkıntı daha fazla artıyor.
Görseller üzerinden yardımcı olmanızı dört gözle bekliyorum...
Oyunlari NVIDIA ile açıyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise virüs taraması yapın çünkü bu FPS değerleri böyle bir cihaz içi çok düşük veya SSD ya da harddisk içinde bir sorun olabilir.
Oyunlari NVIDIA ile açıyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise virüs taraması yapın çünkü bu FPS değerleri böyle bir cihaz içi çok düşük veya SSD ya da harddisk içinde bir sorun olabilir.
Evet NVIDIA denetim masası üzerinden Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneği seçili. Özellikle şarj a taktığım zaten bir boğulma yaşıyor sistem. SSD ya da Harddisk kaynaklı bir arıza bu tarz bir soruna yol açarmı bilemiyorum...
Evet NVIDIA Denetim Masası üzerinden yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneği seçili. Özellikle şarj a taktığım zaten bir boğulma yaşıyor sistem. SSD'ya da harddisk kaynaklı bir arıza bu tarz bir soruna yol açar mı bilemiyorum...
İnanın kaç defa format attım bilmiyorum. Disk sentinal programını kurdum konudaki bir yorum üzerine bir incelersen bu ters bir durum mu %98 yazıyor çünkü
İnanın kaç defa format attım bilmiyorum. Disk sentinal programını kurdum konudaki bir yorum üzerine bir incelersen bu ters bir durum mu %98 yazıyor çünkü.