MrKarabacak Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar laptopum HP Pavilion, termal macun sürmek için bilgisayarı açtım bakır boruları tutan vidaları sökemiyorum. GPU'yu tutan vidalar sökülürken CPU'yu tutan vidalar sökülmüyor. Laptop boştayken 70-75 derece termal macunu değiştirmem gerekiyor.
Arkadaşlar laptopum HP Pavilion, termal macun sürmek için bilgisayarı açtım bakır boruları tutan vidaları sökemiyorum. GPU'yu tutan vidalar sökülürken CPU'yu tutan vidalar sökülmüyor. Laptop boştayken 70-75 derece termal macunu değiştirmem gerekiyor.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.923 Çözümler 31 29 Mayıs 2024 #2 MrKarabacak dedi: Arkadaşlar laptopum HP Pavilion, termal macun sürmek için bilgisayarı açtım bakır boruları tutan vidaları sökemiyorum. GPU'yu tutan vidalar sökülürken CPU'yu tutan vidalar sökülmüyor. Laptop boştayken 70-75 derece termal macunu değiştirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Boşa mı dönüyor vidalar? Artı 0 Eksi
MrKarabacak dedi: Arkadaşlar laptopum HP Pavilion, termal macun sürmek için bilgisayarı açtım bakır boruları tutan vidaları sökemiyorum. GPU'yu tutan vidalar sökülürken CPU'yu tutan vidalar sökülmüyor. Laptop boştayken 70-75 derece termal macunu değiştirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Boşa mı dönüyor vidalar?
KS KS MrKarabacak Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 kopkeliekmek dedi: Boşa mı dönüyor vidalar? Genişletmek için tıkla... Hayır hiç dönmüyorlar Artı 0 Eksi