HP Pavilion Dizüstü Bilgisayara SSD Takma

Urbanrevolt

Kilopat
Daha fazla  
Hp Pavilion İ5 8250u işlemcili dizüstü bilgisayara sahibim. Geçen sene almıştım ve SSD takma ihtiyacı hissettim. Alt tarafta hiç kapak yok yani harddiski çıkarıp SSD takayım demiştim ama kasaya zarar vermekten çekindim. CD rom yerini çıkarıp SSD olarak aparat taksam nasıl çalıştırırım?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hp alt kasanın kullanıcı tarafından açılmasına izin veriyor. Hp destek hattını arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Alt taraftaki tüm vidaları açacaksınız batarya çıkık bir şekilde tabi, daha sonra masada oynamaması kaymaması için olan kauçuk ayakları çıkarın altlarında birer adet vida var. Bu işlemi yaptıktan sonra cihazı normal konuma getirin kredi kartı vb yardımıyla kasayı kastırarak açın. Zaten siz kasa etrafında kartı gezdirdikçe tırnaklar tık tık diye atacaktır. HDD yi söküp SSD yi takabilirsiniz. Bu işlem zor geldiyse herhangi bir bilgisayarcıdan destek alabilirsiniz. Hp en son DVD romu çıkarıp SSD takılması durumunda garanti dışı bırakıyordu, yinede arayıp bilgi alın. 444-03-07

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı