Çözüldü HP Pavilion dv6-6010et BIOS sürümü güncel mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raxana

Hectopat
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, BIOS'um güncel mi? BIOS'ta Boost kısmında hiçbir ayar yapamıyorum, UEFI/legacy ve Secure Boot gibi ayarlar gözükmüyor.
Güncel değilse güncelini nereden bulabilirim?

1599221982334.png

Çözüm
2. Nesil Intel işlemcili cihazda UEFI desteği yok. BIOS'unuz güncel değil. Buradan son sürümü indirip güncelleyebilirsiniz:

Burada iki farklı sürüm var. Sanırım siz bunu indirmelisiniz:

Boost kısmında hiçbir ayar yapamıyorum.

Boost değil, Boot. Boost, hızlandırma. Boot, önyükleme.
2. Nesil Intel işlemcili cihazda UEFI desteği yok. BIOS'unuz güncel değil. Buradan son sürümü indirip güncelleyebilirsiniz:

Boost kısmında hiçbir ayar yapamıyorum.

Çözüm
2. nesil Intel işlemcili cihazda UEFI desteği yok. BIOS'unuz güncel değil. Buradan son sürümü indirip güncelleyebilirsiniz:

BIOS güncel değil.

Sadece Windows işletim sistemi için varmış :( ben Windows kullanmıyorum, Linux tabanlı bir OS kullanıyorum. Bu güncellemeyi USB vb bir yol ile yapmanın yolu yok mudur acıba?

Windows'a dönmeden olmuyor diye biliyorum. BİOS güncellemesi yapsan bile çok bir şey değişmeyecek. Yeni BİOS ile sadece aşağıda yazan sorun çözülmüş.
- Ara sıra oluşan ve Intel Anti-Theft Teknolojisi (AT) etkin durumdayken sistem yeniden başlatılana kadar Intel AT kullanılarak kilitli bir sistemin kilidinin açılamamasına neden olan sorunu çözer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı