HP Pavilion DV6 Windows 8.1 yükseltince 50 GB yer kapladı

HasanK.

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.

Bir sorum olacak sizlere bende "Hp Pavilion g6 Intel Core i5 işlemcili 4 gb ram 64 bit işletim tabanlı Laptop var. Kullanan arkadaşlar varsa bilir kutusundan bir laptop, bir batarya, birde şarj aleti çıkar başkada birşey çıkmaz. Sistemi dün sıfırladım kendi kendine format atması güzel fakat beraberinde sorunlarda getiriyor.

Sorunum ise laptopu aldıgimda windows 8 vardi üstünde ilerleyen zamanlarda gelen güncellemeler sayesinde windows 8.1 oldu fakat beraberinde ise HDD'de 50gb lik bir bölümü kaplıyor sizce bu normal bir şey mi? Bana göre değil, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
C Sürücüsüne sağ tıkla "diski temizle" de. Temizlenecek dosyaların bir listesi gelecek. Altta "sistem dosyalarını temizle" seçeneğini tıkla. Eski windows sürümleri ve güncelleştirme dosyalarını seçerek temizle. Kolay gelsin...

Daha sonra aynı dosyaları tekrar indirme gibi bisi yapmaz dimi ?

Güncellemeleri zaten yapmış olduğundan tekrar indirme yapmaz.
Makinede hdd varsa sürücüleri birleştirmeni de tavsiye ederim. Ccleaner vb. bir programla çöp dosyaları temizler ve bir yedek alırsın olur biter...

Güncellemeleri zaten yapmış olduğundan tekrar indirme yapmaz.
Makinede hdd varsa sürücüleri birleştirmeni de tavsiye ederim. Ccleaner vb. bir programla çöp dosyaları temizler ve bir yedek alırsın olur biter...

Tek 500 gb lık hdd var bölünmemis 16gblık birda recovery bölümü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…