Hp pavilion dv6500 Mac kurulur mu?

• Konuyu başlatan metin95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.703
M

metin95

Ziyaretçi
  • İntel core 2 Dio T7500 2.4 mhz
  • Ram 2gb
  • anakart çipseti intel crestline-pm pm965
  • ekran kartı Nvıdıa geforce 8400m gs
  • hdd 500 gb

Sistemim uyumlu mudur Mac için? Ekstra bir şey yapmam gerekir mi? Rahat çalışır mı?

Yardımcı olabilecek biri yok mu? Recep bey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika bir makineye sahipsin, çok rahatlıkla kurulur... İatkos ML2 kurman tavsiye edilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Şuan iatkos ML3 sürümü iniyor. O video da 6000 serisi olduğu söyleniyor ve wifi desteklenmiyormuş. Acaba bende de olur mu böyle bi sorun yükledikten sonra ? Benim ki 6500 serisi.

Siz neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz? ML2 deneyin ML3U değil... Makinenize çok güzel bi şekilde kurmak varken neden ısrarla hata almaya çalışıyorsunuz.. ML2 yada Niresh 10.8.2 sürümünü deneyin.. Yada Unibeast Retail kurulumu deneyin..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kusura bakmayın ben mesajımı attıktan sonra sizin mesajınızı o an gördüm. Tapatalk'dan yazıyorum. Şimdi ml2 indiriyorum çok teşekkür ederim :)

Sana makineye Mac kurulumu yaparken sorun yaşıyorum. Yaklaşık 3 dakika diyor ama bir gelişme yok. Çubuk animasyonu yok ilerleme yok. Ne yapmam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı