Çözüldü HP Pavilion G Series fan hızı yükseltsek sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

proyic

Hectopat
Merhaba HP pavliyon g series fan yüksetlmek istiyorum bunu 100 çekersem herhangi bir sorun oluşurmu patlama riski olsun vb lütfen.
Bilgisayarım boştayken 80 85 derece. Dikkat hava akışı kapalı masada kullandığım için hava akışını kapatıyor!
İşinizi görücektir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Acilen hava akışını sağlaman gerekiyor bileşenlerde yanma vb. şeyler olabilir. Ve sistemine yeni bir temiz kurulum yap kurulum yapmadan önce sürücü ve sana gerekli olan şeylerin yedeğini al hatta bunlardan önce güvendiğin ve bilgili bir bilgisayarcıya bilgisayarın temizliğini yaptır. Format sonrası kapatman gereken 3-5 bir şey var bunları Technopat Sosyal'de bulabileceğine inanıyorum. Bunları yaptıktan sonra sorunun çözülürse konuyu kilitleme ve başlığa Çözüldü ekleme talebinde bulunman gerekiyor 😇. FreeDOS Yüklü Bilgisayara Windows 10 Kurulumu
Acilen hava akışını sağlaman gerekiyor bileşenlerde yanma vb. şeyler olabilir. Ve sistemine yeni bir temiz kurulum yap kurulum yapmadan önce sürücü ve sana gerekli olan şeylerin yedeğini al hatta bunlardan önce güvendiğin ve bilgili bir bilgisayarcıya bilgisayarın temizliğini yaptır. Format sonrası kapatman gereken 3-5 bir şey var bunları Technopat Sosyal'de bulabileceğine inanıyorum. Bunları yaptıktan sonra sorunun çözülürse konuyu kilitleme ve başlığa Çözüldü ekleme talebinde bulunman gerekiyor 😇. FreeDOS Yüklü Bilgisayara Windows 10 Kurulumu

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı