HP Pavilion G6 1217ST Hackintosh Kurulabilir mi ?

sezaiacima

Megapat
Makaleler
4
Yer
Karaman, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Yönetici - Admin,
Merhaba iyi günler. Benim bir tane HP Laptop bilgisayarım var. Özellikleri şu şekilde;

• Laptop modeli: HP Pavilion G6 1217ST
  • İşlemci: i5 2430M 2.40 Ghz
  • Ekran Kartı: AMD HD6470M 1 GB Harici
  • Bellek: 6 GB DDR3 1333 MHz RAM
  • Disk Kapasitesi: 750 GB HDD

Ben bu bilgisayara Mackintosh veya Hackintosh kurmak istiyorum. Neler gerekli? Wifi, ekran kartı problemi filan olur mu? Oyunla hiç bir işim olmadığı için, sadece Web yazılımlarını kullandığım için düşünüyorum. Grafik programlarına da ara sıra ihtiyacım oluyor. Windows XP, 7, 8, Ubuntu ve Pardus kullandım daha önce.

Ondan sonraki sorum ise şu; Ekran kartı veya işlemcimin uyumlu olup olmadığını öğrenme imkanım var mı? Mackintosh veya Hackintosh kurmaya kalksam o zaman harddiskimi tamamen formatlamak zorunda mıyım? Windows'un üzerine Mackintosh kurabiliyor muyum? (Sanal makine değil.)

Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. İlk defa kurulum yapacağım. Önerileriniz yönergesinde kurulum yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok ama çok memnun olurum. İyi günler şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı