HP Pavilion G6 AMD kart aktif olmama problemi

• Konuyu başlatan Layf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.206
Bu PC acaba Windows 10'u kaldırabilecek kapasitede mi?
Windows 7 Basic versiyonu yüklüydü. Ultimateye çevirdim başıma gelmeyen kalmadı.
Windows 10'a geçmek sorunumu çözer mi acaba ?
Windows 10'a kesinlikle geç. Bende de aynı işlemcili ve ekran kartlı eski bilgisayarım var. Windows 10 da çatır çutur kaldırabileceği oyunları rahatlıkla oynuyordum. SSD de takınca cihaz yenilenmişti. Windows 8 sürücüleri de Windows 10'a kurabiliyorsunuz. Ben yalnız ekran kart sürücüsünü kurup gerisini Windows 10 kendisi kuruyordu ve sıkıntı olmuyordu. Bu arada görev yöneticisinde GPU kullanımı göremeyeceksiniz ben bu bilgisayarda göremedim fakat yeni aldığım cihazda 2 GPU kullanımı da rahatlıkla görebiliyorum.

Windows 10 desteği var. İlla BIOS Windows 10 için özel olarak çıkmasına gerek yok.
O zaman herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.
Windows 10'a kesinlikle geç. Bende de aynı işlemcili ve ekran kartlı eski bilgisayarım var. Windows 10 da çatır çutur kaldırabileceği oyunları rahatlıkla oynuyordum. SSD de takınca cihaz yenilenmişti. Windows 8 sürücüleri de Windows 10'a kurabiliyorsunuz. Ben yalnız ekran kart sürücüsünü kurup gerisini Windows 10 kendisi kuruyordu ve sıkıntı olmuyordu. Bu arada görev yöneticisinde GPU kullanımı göremeyeceksiniz ben bu bilgisayarda göremedim fakat yeni aldığım cihazda 2 GPU kullanımı da rahatlıkla görebiliyorum.

O Driver kurma işi nasıl oluyor acaba ? ? "gerisini Windows 10 kuruyor"

Hocam Windows 10 kurunca internete bağlanmadan önce en son çıkan ekran kartınıza olan güncellemeyi kurun sonra interneti açın arkadan kendisi kuracaktır. Aygıt yöneticine girip bakıp kurmadığı bir şey varsa bu sefer güncellemeleri denetle deyip kurmayını oradan da kuracaktır. Neden neti kapatıp önce ekran kartı kurun dememin sebebi AMD Catalyst kuruyor fakat sizin kuracağınız tahminen Crimson olacak bu yüzden onu kurup sorun yaşayacağınıza böyle yapın dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı