HP Pavilion G62 laptop kendiliğinden kapanıyor

OnePC

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
4.935
Makaleler
5
Çözümler
8
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhabalar. HP Pavilion G62 bilgisayarım var. Bilgisayarım 12 yıllık. Bilgisayar ısındıktan birkaç dakika sonra kenddiliğinden kapanıyor. Önce ekran gidiyor, sonra da fan sesleriyle ışıkları falan gidiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir de ısınmasını engellemek için ne yapmalıyız? Yardımcı olursanız çok iyi olur. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı ısınmadan kaynaklı kısa devre yapıyor olabilir. Çözmenin iki yöntemi var, zor yöntem, bir bilgisayarcıya götürüp adama tamir edebilirmisin diye sorun, düşük bir ihtimalle tamir edebilir(benimkini tamir edememişti). İkinci ve kolay yöntem ise anakart değişimi (eğer sorun oradan kaynaklıysa), ama siz ilk önce bir bilgisayarcıya gidip sorunu teşhis edin, nereden kaynklı olduğunu bulmalısınız.
 
Aşırı ısınmadan kaynaklı kısa devre yapıyor olabilir. Çözmenin iki yöntemi var, zor yöntem, bir bilgisayarcıya götürüp adama tamir edebilir misin diye sorun, düşük bir ihtimalle tamir edebilir(benimkini tamir edememişti). İkinci ve kolay yöntem ise anakart değişimi (eğer sorun oradan kaynaklıysa), ama siz ilk önce bir bilgisayarcıya gidip sorunu teşhis edin, nereden kaynklı olduğunu bulmalısınız.

Anladım. Cevabınız için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı