Arkadaşlar kolay gelsin. Şu anki 2*4 RAM var. Ben bu RAM'i 2*8 yapmak istiyorum bilgisayarım HP Pavilion Gaming 15-EC0020NT uygun RAM önerileri var mı? Fiyat fark etmez şimdiden teşekkürler.
Corsair Vengeance Black 16GB(2X8GB) DDR4 3000MHz CL18 SODIMM en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşlar kolay gelsin. Şu anki 2*4 RAM var. Ben bu RAM'i 2*8 yapmak istiyorum bilgisayarım HP Pavilion Gaming 15-EC0020NT uygun RAM önerileri var mı? Fiyat fark etmez şimdiden teşekkürler.
HP Pavilion Gaming 15-ec0020nt Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Takılan ramler 3200 MHz olsa da bilgisayarın 2400 MHz destekliyor.
Evet arkadaşların önerdiği gibi 3000MHz gibi RAM frekansları alabilirsin ama anakartın modeline bak ve bunları desteklediğinden emin ol.
Frekans DDR vb.
HP Pavilion Gaming 15-ec0020nt Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Takılan RAM'ler 3200 MHz olsa da bilgisayarın 2400 MHz destekliyor.