Çözüldü HP Pavilion Gaming 15 laptopa 120Hz veya 165Hz monitör bağlanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat üyeleri.

Elimde bir HP Pavilion Gaming - 15-DK0902NO laptop var ve bu cihaza 120Hz ya da 165Hz yenileme hızına sahip bir monitör bağlamak istiyorum. Ancak birkaç konuda emin olamadım ve sizlerin tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Bu laptopun sahip olduğu HDMI portunun hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla, HDMI 1.4 genellikle 60Hz'e kadar destek sunarken, HDMI 2.0 ve üzeri sürümler 120Hz ve 165Hz gibi daha yüksek yenileme hızlarını destekliyor. Laptopun HDMI sürümü nedir ve bu yüksek yenileme hızlarına ulaşmamı sağlayacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, o şekilde kullanmanız gerek.
Teşekkürler. Bir kaç güne alıp deneyeceğim, konuya yazarım.

Monitor ile sadece DP kablosu geliyor, onun dışında HDMI ile bağladım, 144Hz varsayılan olarak ayarladı. NVIDIA Denetim Masası ile 1920x1080 165Hz ayarlayıp kullandım. Konu şu ki, varsayılan olarak 144Hz gösteriyor ama 165Hz olarak panelden ayarlanabiliyor, ilginç.

Güncelleme:

Type-C to DisplayPort kablosu aldım, sorunsuz bir şekilde 165Hz kullanıyorum. Ürünü Temu'da bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı