Asus TUF Gaming F15 FX506HC-HN011 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Arkadaşlar hangisi daha iyi? Normalde ASUS düşünüyordum ama çok sıkıntılı o yüzden karar veremedim.
TUF'da da çok sıkıntı var galiba. RAM eklemediğin sğrece çok düşüyor FPS ve RAM eklersen de garanti bitebiliyor tam bilmiyorum. Ama onun dışında da çok sorunu vardı o yüzden korkuyorum.
Kesinlikle HP Pavilion o fiyata 8 GB RAM alınmaz HP Pavilion ısınmaz o eskidendi.
Ayrıca HP Pavilion'da GTX 1660 Ti Max-Q var ve TUF'taki RTX 3050'den daha güçlüdür.
Kesinlikle HP Pavilion o fiyata 8 GB RAM alınmaz HP Pavilion ısınmaz o eskidendi.
Ayrıca HP Pavilion'da GTX 1660 Ti Max-Q var ve TUF'taki RTX 3050'den daha güçlüdür.
Aslında yakınlar büyük bir fark aralarında ama GTX 1660 Ti Max-Q RTX 3050 arasında ama TUF'ta 8 GB RAM var HP Pavilion ısınma sorunu bitti HP Pavilion alın.
Aslında yakınlar büyük bir fark aralarında ama GTX 1660 Ti Max-Q RTX 3050 arasında ama TUF'ta 8 GB RAM var HP Pavilion ısınma sorunu bitti HP Pavilion alın.
Açıkçası kendime alsam 3050 tercih ederdim DLSS için ama şu an abime bakıyorum. Kendisi Valorant LoL CS:GO dışında oyun oynamıyor o yüzden DLSS fazla önemli değil.