HP Pavilion Gaming 16-a0018nt vs Asus TUF Gaming F15 FX506HC-HN011

Bütçe
10000

388587

Hectopat
TUF alın. O Pavilion çok ısınıyor.

TUF'da da çok sıkıntı var galiba. RAM eklemediğin sğrece çok düşüyor FPS ve RAM eklersen de garanti bitebiliyor tam bilmiyorum. Ama onun dışında da çok sorunu vardı o yüzden korkuyorum.

Kesinlikle HP Pavilion o fiyata 8 GB RAM alınmaz HP Pavilion ısınmaz o eskidendi.
Ayrıca HP Pavilion'da GTX 1660 Ti Max-Q var ve TUF'taki RTX 3050'den daha güçlüdür.

Kesinlikle HP Pavilion o fiyata 8 GB RAM alınmaz HP Pavilion ısınmaz o eskidendi.
Ayrıca HP Pavilion'da GTX 1660 Ti Max-Q var ve TUF'taki RTX 3050'den daha güçlüdür.

1660 Ti Max-Q mü güçlü RTX 3050'den? Bilmediğimden soruyorum Max Q çünkü.

Yanlış, 3050 60W 1660 Ti Max Q' den daha güçlü. Ayrıca HP zaten soğutmayı hiç değiştirmiyor Pavillion serisinin. Yani ısınma sorunlu.

Aslında yakınlar büyük bir fark aralarında ama GTX 1660 Ti Max-Q RTX 3050 arasında ama TUF'ta 8 GB RAM var HP Pavilion ısınma sorunu bitti HP Pavilion alın.
Rtx bir kere o dlss teknolojisi başlı başına bir nimet.

RTX bir kere o DLSS teknolojisi başlı başına bir nimet.

Açıkçası kendime alsam 3050 tercih ederdim DLSS için ama şu an abime bakıyorum. Kendisi Valorant LoL CS:GO dışında oyun oynamıyor o yüzden DLSS fazla önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…