Overclockla vs mümkün ama boşa uğraş, overclock yaparsanizda sıcaklıklar artar.
Anladım hocam peki mesela bu laptoptaki 3050 ti watt sorunundan dolayı bana hangi ekran kartı gibi performans vericek?Overclockla vs mümkün ama boşa uğraş, overclock yaparsanizda sıcaklıklar artar.
Hocam o zaman çok fark olurmu yani performans açısından ve fps açısından?75W 3050.
Hocam o zaman çok fark olur mu yani performans açısından ve FPS açısından?
Tamam hocam çok teşekkür ederim bütün yardımlarınız için.Oyundan oyna değişiyor diye biliyorum ama ortalama 10 FPS civarlarinda oynar.
Hocam siparişi şimdi veriyordum ama maalesef stok bitmiş alternatif olarak bu nasıldır? Prime Üyeleri için günün fırsatı: Lenovo IdeaPad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6 inç FHD, Intel Core i5-11300H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3050TI 4GB, FreeDOS, 82K100CSTX Lenovo IdeaPad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6 inç FHD, Intel Core i5-11300H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3050TI 4GB, FreeDOS, 82K100CSTX : Amazon.com.tr: BilgisayarOyundan oyna değişiyor diye biliyorum ama ortalama 10 FPS civarlarinda oynar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.