HP Pavilion i5 8300h, MacBook Air 2020 ile takas edilir mi?

Ballads21

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bir adet HP Pavilion i5 8300h 1050 Ti 1TB SSD'li bir Gaming laptop var ama üniversite öğrencisi olmamdan dolayı bilgisarı çok aktif kullanıyorum ve okula götürürken kütüphaneye Cafe'ye giderken taşıması zor oluyor. Sizce bu elimdeki laptopu bir MacBook Air 2020 ile takas etmeli miyim yani hem şarj süresi hem de ses kalitesi hem stabil bir işletim sistemi olması, hem de ses ve taşınabilirlik bakımından büyük artıları var gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemcisi ne? Oyun oynuyor musun?

Sizin için daha mantıklı gözüküyor. Eğer oyun oynamıyorsanız oyun bilgisayarı taşımak ameleliğe dönüyor biraz. Macbook Air 2020 geçerseniz taşımanın rahatlığı fark edince şaşıracaksınız.

İşlemcisi ne? Oyun oynuyor.

2020 mackbook Air 10. nesil i3 oyun oynuyordum taa ki 3-5 ay öncesine kadar artık alakam yok daha çok içerik tüketiyorum Netflix Disney Plus vs. okulda kullanıyorum Word dokümanları için ve amfim olmadığı için elektro gitarımı bağlayıp onun üzerinden kulaklıkla kullanıyorum.

Aslında yaptığın mantıklı. Bu Mac normalde kaç k ya satılıyor?
2. el olarak.

Her gün okula git gel yapmak aşırı büyük sıkıntı çıkarıyor az uz değil 2.7kg ve Apple ekosisteminden ürünler kullanıyorum büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.
Aslında yaptığın mantıklı. Bu Mac normalde kaç k ya satılıyor?
2. el olarak.

6-6.5

Late 2020 ise takas edilir. Early 2020 ise edilmez.

Maalesef ki early. M1'de düşündüm ama fiyatları biraz uçuk gibi.
Bence o paraya en az i5 10. nesil u serili bak. Ya da Matebook alabilirsin oda çok güzeldir. 4600H veya AMD 5. nesil iyi gider. Ancak illaki Mac istersen ve i5 10. nesil u serisi yoksa alabilirsin günlük kullanıma yeter.

Şu ana kadar hep Windows kullandım Mac'e bir şans vermek istiyorum aslında hem tasarımı hem işletim sistemi hem de içerik tükettiğimden dolayı ekranı çok cazip geliyor ve en önemlisi şarj süresi muazzam derecede iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…