Alırsanız alın, kronik sorununuzla iyi forumlar. Kimse size zorla almayın demiyor.Ben SanDisk SSD Plus 120 GB kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Ve almaya da devam edeceğim forumda kim nederse desin!
Şunu söylemiş olayım ki 1-2 yıl oldu alalı ama ssd sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Alırsanız alın, kronik sorununuzla iyi forumlar. Kimse size zorla almayın demiyor.
Ayrıca sizin bir üründen memnun kalmanız, herkesin memnun kalacağı anlamına gelmiyor. Çoğunluk bu SSD'den memnun değilmiş ki önermiyoruz.
Sizde sorunsuz çalışıyor, başkasında sorunsuz çalışmıyor. Hiç hız testi yapıp sağlık değerlerini kontrol ettiniz mi? Edip de hiçbir sıkıntı yoksa şanslı kısımdansınız.Şunu söylemiş olayım ki 1-2 yıl oldu alalı ama SSD sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
CrystalDiskMark da CrystalDiskInfo da. Ayrıca SanDisk SSD Dashboard da var.CrystalDiskMark mı?
istersen SSD Dashboard resmini atabilirim.SATA 2 kullandığınız için bir şey diyemeyeceğim. SATA 3 kullansaydınız daha net konuşabilirdim. Şanslı tayfadan olabilirsiniz, iyi forumlar.
Şunu söylemiş olayım ki 1-2 yıl oldu alalı ama SSD sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.