HP Pavilion pili çok hızlı bitiyor

Alparslan Keskin

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GTX 1050 - İntel Core İ7 7700HQ - 16 Gb Ram - 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Yeni batarya fakat orijinal değilmiş. Zaten bulunmuyordu. 10 saat falan şarj ettim ve sonrasıda çok hızlı düşüyor pil tasarrufunda olmasına rağmen. Birkaç dk Opera'da dolaşıyorum 100'den 92 falan düşüyor 5 dk oyun oynuyorum %9'luk bir düşüş yaşıyorum.

Laptopum: HP Pavilion Power laptop 15-CB0xx

Hocam muhtelemen berbat bir bataraya taktı o laptopa. Servisine gidip orijinaliyle değiştirin. Ya da güvendiğiniz bir bilgisayarcıya a kalite batarya taktırın.

Bataryanızı tamamen bitirin ve kullanımda olmadan %100'e kadar doldurun. Daha sonrasında gözlemleme yapın duruma göre aldığınız yere bu durumu bildirin. Gerekirse iadesini talep edin ve orijinal bataryayı yetkili servisinden temin edin. Alabiliyorsanız internet üzerinden araştırıp da alabilirsiniz ama garantili olsun istiyorsanız eğer yetkili servis tercihiniz olabilir.

Hocam muhtelemen berbat bir bataraya taktı o laptopa. Servisine gidip orijinaliyle değiştirin. Ya da güvendiğiniz bir bilgisayarcıya a kalite batarya taktırın.

Öncelikle sağ olun hocam servis garantisi bittiği için bir şey yapamayız dedi 2.si olarak burada hiç bulamadım hep gezdim int bile 2 tane sitede buldum.

Bataryanızı tamamen bitirin ve kullanımda olmadan %100'e kadar doldurun. Daha sonrasında gözlemleme yapın duruma göre aldığınız yere bu durumu bildirin. Gerekirse iadesini talep edin ve orijinal bataryayı yetkili servisinden temin edin. Alabiliyorsanız internet üzerinden araştırıp da alabilirsiniz ama garantili olsun istiyorsanız eğer yetkili servis tercihiniz olabilir.
dediklerinizi bi deneyeyim hocam

Hocam garantisi bittiyse ücretle yapılabilir diye biliyorum.

Tamamdır hocam ben biraz daha araştırayım. Muhtemelen sizin dediğiniz gibi yapıyorlardır.

Hocam pavilion serisi oyun ve performans için, inanın bana pil ömrü umurlarında olmamıştır tasarlarken vs.

Demek istedigim yani en iyi halinde bile iyi bi pil ömrü olacağını sanmıyorum. (eski nesil pavilionum vardı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı