Hp pavillion g6 2303st Windows sıfırlama

Alikemal2

Hectopat
Daha fazla  
League of Legends oynuyorum, arada bir bilgisayarımı sıfırlamam gerekiyor. Kasmalar donmalar başlayınca Windows'u sıfırladığımda her seferinde saatlerce güncelleştirme yapmak zorunda kalıyorum. Bu sorundan kurtulmanın bir yolu var mıdır? Bir de pc her sıfırladığında o saçma sapan ilk gün ki programlarla doluyor, onların olmamasını nasıl sağlarım ? Hp pavillion g6 2303st.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiden Allah yardımcın olsun. HP pc'lere UEFI kurulum yapmak bir zulüm resmen.

Şimdiden Allah yardımcın olsun. HP pc'lere UEFI kurulum yapmak bir zulüm resmen.
Ben şimdi bu işlere epey bir yabancıyım ben sıfırlama dedim win 8.1 e geldik :D Kafam çok karıştı benim ya UeFI nedir ben bunu neden yüklüyorum kolay ve sade bir açıklama yapabilir misiniz ? Gerçekten çok yabancı olduğum konular o verilen link dende pek bir şey anlamadım ve ilk üye olduğum forum sitesi yanlış bir şeyler yaptıysam özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı