Hp Probook 4540s Hackintosh Donuyor

meşhurkeladam

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hepinize. Rehberleri ve videoları izleyerek os x mavericksi sistemime kurdum. Ancak ne videolardaki gibi performanslı geçişler ve animasyonlar, nede ekran netligim var. Bununla birlikte bootloader yüklememe rağmen sistemim usb takılı iken açılıyor ve bu açılmas süresi yaklaşık 1 dakikayı buluyor. Sistemim Hp Probook 4540s Probook installer ile forumdaki konulardan yola çıkarak gerekli kext leri yükledim ancak hala başlıbaşına bir performans alamadım. Bu arada sistemimde 6GB ram mevcut olmasına ragmen 3 yada 2 gb kullanabiliyorum, ve boşta kalan ram miktarı ise dakikalar içinde azalarak düşüyor. Yardımlarını bekliyorum. İyi forumlar.

@Recep Baltaş @Kaan Arslan

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic bir komut kullanmıyorum chimera bootloader yüklü.

Peki clover bootloader yükledigim zaman kasma sorunu ortadan kalkacak mı yoksa sadece başlangıcı harddiskten yapmamı mı sağlayacak ?

Kurulumu hangi şekilde yaptığınızı bilmediğim için Clover öneriyorum şu anlık. Clover Bootloader'ı kurunca zaten sabit diskten başlayacak sistem. Bu rehberi uygulayın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kurulumu usb diske maverick imajını atarak yaptım daha sonra probook ınstaller kullanarak bılgısayarıma uygun kextlerı kullandım.HP ProBook'a Hackintosh Kurulumu - Technopat lınkteki kextleri kullandım.Ancak internetten okudugum yorumlara göre herkes çok iyi performans alırken ben sanki güvenli modda ve sakin kullanıyormuşum hissi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…