HP S650 SSD'nin seri numarası yanlış gözüküyor

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün kadar önce Hepsiburada üzerinden HP S650 120 GB SSD aldım. Ancak bugün ürünün de gerçekten orijinal mi yoksa çakma mı diye kontrol etmek için HP sitesine seri numarasını girmeye, çalıştırmaya seri numarası veya ürün eşleştirilmedi hatası alıyorum neden öyle? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün kadar önce Hepsiburada üzerinden HP S650 120 GB SSD aldım. Ancak bugün ürünün de gerçekten orijinal mi yoksa çakma mı diye kontrol etmek için HP sitesine seri numarasını girmeye, çalıştırmaya seri numarası veya ürün eşleştirilmedi hatası alıyorum neden öyle? Yardımcı olabilir misiniz?
Hp'nin sahte ssd'si yok denecek kadar az. Satıcısı Tesan Shop ise orjinal çünkü Hp'nin resmi Türkiye yetkilisi. S650 güzel bir ssd bende 240 gb S700 modelini kullanıyorum ısınmıyor yavaşlamıyor. 10 tb veri yazmama rağmen %1 sağlığı düşmedi.

HP'nin sahte SSD'si yok denecek kadar az. Satıcısı tesan shop ise orijinal çünkü HP'nin resmi Türkiye yetkilisi. S650 güzel bir SSD bende 240 GB S700 modelini kullanıyorum ısınmıyor yavaşlamıyor. 10 TB veri yazmama rağmen %1 sağlığı düşmedi.

Ama neden seri numarasını tanimlamadi anlamadim.

Tamam orijinaldir yanında 4 tane montaj vidası'da geldi mi?

Evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı