HP servis yurt dışı parça temini

folkar

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 6 Eylül tarihinde laptopumu HP yetkili servisine verdim. 8 Eylül tarihinde yurt dışından parça temini edilecektir diye mesaj geldi. Anakartımla ilgili bir sorun varmış, parçanın tahmini geliş süresi ilk olarak 3 Ekim'di bir süre sonra güncellenerek 12 Ekim oldu, bugüne kadar 12 Ekim gözüküyordu. Bugün tahmini geliş süresi güncellenerek 12 Aralık olmuş. Müşteri hizmetlerini aradım değişim talep ettim ama cihazımı hiçbir yerde bulamıyorum, stok yok denecek sanırım, stok yoksa muadili ile değiştirilebilirmiş ama ben cihazımı seviyordum. Yedek cihaz talep edip parçanın gelmesini beklesem mi diye düşünüyorum.

Başına böyle yurt dışından parça temini sorunu gelen, oldu mu? Belirtilen tarihden önce de gelme ihtimali olabilir mi? Böyle durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa bana bir yol gösterirseniz memnun olurum.

Screenshot_20231006-120737_Samsung Internet.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim talep et kanka eğer ellerinde aynı model yoksa bir üst model ile değişim sağlanır.

Değişim talep et kanka eğer ellerinde aynı model yoksa bir üst model ile değişim sağlanır.
Kanka teyit için faturamı mail olarak istediler gönderdim, ama muadili eş değeri olarak verebilecekleri benim laptopun benzeri cihazlarda hp storda, stok yok gözüküyor. Bir de endişem gönderecekleri cihazda yurt dışı stoklarından falan olursa, gelme süresi parça gibi olur mu diye.

Kanka değişim kabul ederler ise mesela senin cihaznın ellerinde yok bir üst model ile yapılır bir üst model de mi yok yine bir üst model ile değişim yaparlar. Ellerinde ne var ise onu yollarlar.

Kanka değişim kabul ederler ise mesela senin cihaznın ellerinde yok bir üst model ile yapılır bir üst model de mi yok yine bir üst model ile değişim yaparlar. Ellerinde ne var ise onu yollarlar.
İnşallah kanka, ama gönlüm cihazımın stokta olmasından yana, google dan bakınca da benim cihaz hiçbir yerde çıkmıyor, nasıl olacak bilmiyorum sonuç. Teşekkür ettim sana ✌🏼

İnşallah kanka, ama gönlüm cihazımın stokta olmasından yana, Google'dan bakınca da benim cihaz hiçbir yerde çıkmıyor, nasıl olacak bilmiyorum sonuç. Teşekkür ettim sana ✌🏼

Kanka her yerde prosödür böyle işler.

Kanka teyit için faturamı mail olarak istediler gönderdim, ama muadili eş değeri olarak verebilecekleri benim laptopun benzeri cihazlarda hp storda, stok yok gözüküyor. Bir de endişem gönderecekleri cihazda yurt dışı stoklarından falan olursa, gelme süresi parça gibi olur mu diye.
Hocam aynı sorun bendede var 27.12.2023'te oraya ulaştı 29.12.2023'te ise onarım dendi daha sonrada yurtdışından parça bekleniyor şeklinde girdi sistem dün baktığımda öğlenden önce 10.01.2024 geliş tarihi gösteriyordu dün birde öğleden sonra baktığımda ise tarihi 15.01.2024 şeklinde dönüşmüş geri dönüş yaparsanız size bu konuyla ilgili bir şeyler sormak istiyorum.

Hocam aynısı başıma geldi. Yaklaşık 1.5 ay önce hall sensör sıkıntısı başladı bilgisayarımda.Hemen hp servisini aradım ve kayıt açtılar. 5 gün içerisinde anakartın sıkıntılı olduğunu ve değiştirileceğini söylediler.Gel gelelim şuan yaklaşık 1.5 ay oldu ve hala anakartın yolda olduğunu ve belli bir süre veremediklerini söylüyorlar. Inanılmaz mağdur oldum bu durumdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı