Hp Victus 15 71T73EA oyunlarda düşük fps veriyor ve drop yaşatıyor

Şahin G

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba! HP Victus Gaming 15 Dizüstü Bilgisayar sahibiyim. Cihaz özellikleri şu şekilde: 15.6'' FHD 144 Hz IPS 9 Ms ekran, AMD Ryzen 5 5600H işlemci, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3050 grafik kartı, 512 GB SSD depolama, FreeDOS işletim sistemi, Performans Mavisi renk seçeneği (model: 71T73EA). Ancak, CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda drop sorunu yaşıyorum. FPS değerleri CS:GO için 80-110, Valorant için ise 100-140 arasında değişiyor. Bu sorunu çözmek için şu yöntemleri denedim: Format atmak, NVIDIA Studio/Oyun sürücülerini denemek, çeşitli FPS ayarlarını test etmek, BIOS güncellemesi yapmak. Bir not olarak, işlemci 100 derecelere kadar çıkıyordu. Bu durumu düzeltmek için güç ayarlarından maksimum işlemci güç durumunu %99'a çektim ve ısı değeri 75 dereceye düştü. Ancak FPS'te bir değişim görünmedi. Sorunun çözümü için önerilerinizi bekliyorum.

Hocam LoL oynarken bende de düşüklük oluyordu artık GeForce experienxe uygulamasını sildim Game barı her oyun öncesi kendi elimle Görev Yöneticisi'nden falan kapatıyorum, bana göre gayet iyi düzelmeler oluyor böyle yapınca. Eğer antivirüs veyahut başka bir uygulama kendi kendine oyunları optimize etmeye çalışıyorsa kapatıp deneyin bilgisayarı yeniden başlat bir tekrar dene faydası olur diye düşünüyorum.

Dediğiniz yöntemi denedim ama pek bir fark olmadı

9 mayıs tarihinde 23. iş günü oldu ve arayıp iade istedim, ardından 444 8 121 aradı ve mail yolu ile faturamı aldı. Ardından bana 2 gün içinde bir mail alacağımı ve bu mailin çıktısını alıp doldurup onlara resmini göndermem gerektiğini söylediler. Pazartesi 2 iş günü olucak şu anlık bekliyorum.

Param bugün iade edildi.
Bu model cihazı satın aldım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı