Çözüldü HP Victus 15 düşük performans veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lyric4l

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım HP Victus 16 bilgisayarım aşırı performanssız çalışıyor.
Normal kullanımda hiçbir problem yok ancak bir oyun açtığım anda kafayı yiyor, Discord'daki arkadaşıma sesim aşırı robotik gidiyor sanki 1000ms gecikme varmış gibi oluyor ancak oyun çok rahat akıyor Online oynuyorum 20 25ms oynuyorum, çoğu zaman onun sesi bana gelmiyor benim sesim de ona gitmiyor. Gittiği zaman da dediğim gibi aşırı robotik ve kötü gidiyor.
Genel olarak bilgisayar bir oyun açıldığı zaman aşırı derecede kafayı yiyor, Discord odaya gir çık sesleri bile 5dk sonra geliyor umarım anlatabilmişimdir sanki 2 GB RAM'li PC'de ağır bir işlem yapıyormuşum gibi oluyor yani.

Denediklerim: Sıfırdan Windows 11 kurulumu yaptım sonra NVIDIA App indirerek grafik sürücülerini yükledim ardından IObit Driver Booster ile gerekli tüm driverları yükledim reboot attım fakat sorun devam ediyor.
Eğer sorunu çözemezsek iade etmek zorunda kalacağım.

Bilgisayarımın ürün linki:
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...1tb-8gb-rtx4060-15-6-freedos-p-HBCV00006I2YOO

Çözüm

Sürücüleri Windows'un kararına bırakın hepsini indirin. Aşağıdan isteğe bağlı sürücüleri kurabilirsiniz ama karışık geliyorsa elzem değil. Sadece ekran kartı sürücüsünü kurun şimdilik.

Peki ben sizin dediğinizi yapıyorum yani hiçbir şey yapmıyorum yalnızca Nvidia App indirdim ve Game Ready sürücülerini kuruyorum sonra da yeniden başlatıp deniyorum.

Deneyip sonucu söylersiniz. Oyun girecekseniz ilk 10 dakika takılma olabilir ondan sonra akıcılık sağlanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…