HP Victus 15-FA1000 laptopa SSD önerisi

Emirhan6134

Centipat
Merhaba bende HP Victus 15-FA1000 laptop var. Ciahzımda sadece 1 tane M.2 gen4 SSD var 2. bir depolama yeri yok. Ancak anakartta 1 adet M.2 SSD yeri var aşağıda vereceğim linkteki videoda dakika 2.03 de gösteriyor. Servisi aradım yapılmaz dediler sizce yapılır mı veya yapan var mı 512 SSD var ve bana yetmiyor 1 TB'a yükselteceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba bende HP Victus 15-FA1000 laptop var. Ciahzımda sadece 1 tane M.2 gen4 SSD var 2. bir depolama yeri yok. Ancak anakartta 1 adet M.2 SSD yeri var aşağıda vereceğim linkteki videoda dakika 2.03 de gösteriyor. Servisi aradım yapılmaz dediler sizce yapılır mı veya yapan var mı 512 SSD var ve bana yetmiyor 1 TB'a yükselteceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında yapılamaz diyen kişi hp teknik destek ekibinden birisiydi.

Hocam,
Birincisi dışarıdan bilgisayar tamircisine lehim yaptırabilirsiniz ama bunun riski var. En ufak hatada anakart yanabiliyor.
İkincisi de BIOS'da kısıtlama yapmışlardır. BIOS, tek slot görüyordur. İkinci slotu görmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı