HP Victus 15-FA1008NT laptop CS:GO düşük ayarda kaç FPS verir?

XKenshi

Decapat
Daha fazla  
Bunu kullanan var mı? RTX 3050 6 GB, i5 13500H, 16 GB RAM. CS:GO Low ayarda kaç FPS veriyor?

@Astiva

Başlık bu laptopu kullanan varmıydı değiştirilmiş.

Son düzenleme:
Bunu kullanan var mı? RTX 3050 6 GB, i5 13500H, 16 GB RAM. CS:GO Low ayarda kaç FPS veriyor?

@Astiva

Şu an bu laptoptan aldım çok güzel öneririm. Bazı Vatan Bilgisayar mağazalarında kampanyada ben her şey dahil 31.000 küsur liraya aldım 6 yıllık antivirüs+3 yıl garanti ile.

@Astiva

Başlık bu laptopu kullanan var mıydı değiştirilmiş.

En yüksek ayarlarda 200-300 FPS oynayabilirsiniz büyük ihtimale.

@Astiva

Başlık bu laptopu kullanan varmıydı değiştirilmiş.
Kesinlikle almanız gerek ben aldım bugün.

Şu an bu laptoptan aldım çok güzel öneririm. Bazı Vatan Bilgisayar mağazalarında kampanyada ben her şey dahil 31.000 küsur liraya aldım 6 yıllık antivirüs+3 yıl garanti ile.

Hocam lütfen size ihtiyacım var profile etiketliyorum konuşalım.

Kesinlikle almanız gerek ben aldım bugün.

Hocam bende var CS:GO Low ayarda 100-160 arasi veriyor siz kac FPS aliyorsunuz bir test videosu atar misiniz ne olur?

Hocam lütfen CS:GO Low ayarda kac FPS veriyor test atar misin YouTube'a.

Hocam lütfen size ihtiyacım var profile etiketliyorum konuşalım.

Hocam bende var CS:GO Low ayarda 100-160 arasi veriyor siz kac FPS aliyorsunuz bir test videosu atar misiniz ne olur?

Hocam lütfen CS:GO Low ayarda kac FPS veriyor test atar misin YouTube'a.
Hocam şarj takılım. Ondan olabiliyorsa. Söyleyeyim dedim 😁

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı