HP Victus 15-FA1067NT alınır mı?

Bütçe
26000
Alınmaz, RAM takviyesiyle bunlara bakabilirsiniz.

ram takviyesi ile pek uğraşamayacağım direkt 16gb model var mıdır önerebileceğiniz ve de neden alınmaz ?

lenovo için batarya sorunu var diyorlar baya

RAM takviyesi ile pek uğraşamayacağım direkt 16 GB model var mıdır önerebileceğiniz ve de neden alınmaz?

Lenovo için batarya sorunu var diyorlar bayağı

Evet batarya sorunu maalesef var. Pil ömrü uzun değil ve servisten 230W adaptör istemelisiniz.
Rehberimde bundan bahsettim.

peki attığım hp victus için ne düşünüyorsun

Alınır hocam bütçenize göre güzel bir model.
hocam alınır alınmaz çok tartışılıyor var mı son olarak ekleyeceğiniz bir şey

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam şöyle ki gösterilen her modelin kötü bir yanı var, bu durumda pek karar verilemiyor

Hocam son olarak bir öneriniz var mıdır Max 25k olacak şekilde

Yukarıda atılan Lenovo LOQ veya ASUS TUF alınabilir. Rehberime bakabilirsiniz.

peki attığım hp victus için ne düşünüyorsun

hocam alınır alınmaz çok tartışılıyor var mı son olarak ekleyeceğiniz bir şey
Kesinlikle alınır kulaktan duyma birkaç sorun adı altında yapılan yorumlar. Kendimde bir süre kullandım, farklı konfigürasyonlu modeli 4050, 16 RAM li farklı cihaz varsa önersin arkadaşlar bu fiyata onu desteklerim zaten. Çalıştığım şirkette home office çalışma çok yaygın ve Victus 15 serisi farklı konfigürasyonlu modeller kullanan onlarca tanıdığım var. Direkt alınmaz diyenler çok model takıntılığı yapıyor. Kesinlikle alınır, ha tabiki de benzer özellikte veya daha iyi özellikte bu fiyata farklı model varsa elbette onları da desteklerim direkt bende bunu alın demiyorum. Ama alınır elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…