HP Victus 15 RTX 3050 kaç watt TDP değerine sahip?

Bütçe
24000
Hp Victus 75w
Excalibur'u bulamadım.

Bana göre ikiside birbirinden kötü. Para biriktirin güzelini alın ve sonunda 50 bulunan RTX kartlarından kaçın.

HP Victus 75W.
Excalibur'u bulamadım.

Bana göre ikisi de birbirinden kötü. Para biriktirin güzelini alın ve sonunda 50 bulunan RTX kartlarından kaçın.

Merhaba hocam nedenini sorabilir miyim neden kaçınalım ve bu kartın iş göreceğine inanıyorum şu an böyle bir şey buldum zorlada olsa limittimi arttırabilirim bunun için 4060'lara baktığımda aşırı yüksek oluyor fiyatları ve benim oynayacagım oyunlarda yeter bence sebebi ben CS2 Valorant ve Warframe oynayan birisiyim yani bana yeterde artar gibime geliyor
Şunu da dile getireyim bu atıgım link 120watt TDP değerine sahip bir RTX 4050 şöyleki bunu seçmemin nedeni baktıgım ve limitim yetigi bu 4060'lara kıyasla daha iyi sebebi şu TDP değeri daha yüksek performansı dolayısıyla arttıyor bu nedenle

Bütçeyi biraz arttırıp bunu almak daha mantıklı.

Merhaba hocam nedenini sorabilir miyim neden kaçınalım ve bu kartın iş göreceğine inanıyorum şu an böyle bir şey buldum zorlada olsa limittimi arttırabilirim bunun için 4060'lara baktığımda aşırı yüksek oluyor fiyatları ve benim oynayacagım oyunlarda yeter bence sebebi ben CS2 Valorant ve Warframe oynayan birisiyim yani bana yeterde artar gibime geliyor.
Şunu da dile getireyim bu atıgım link 120watt TDP değerine sahip bir RTX 4050 şöyleki bunu seçmemin nedeni baktıgım ve limitim yetigi bu 4060'lara kıyasla daha iyi sebebi şu TDP değeri daha yüksek performansı dolayısıyla arttıyor bu nedenle.

4050 fg ve DLSS ile gayet yeterli ve iyi bir kart. Neye göre 50 serisinden kaçın demiş ben de çok merak ettim😀

Bütçeyi biraz arttırıp bunu almak daha mantıklı.

4050 fg ve DLSS ile gayet yeterli ve iyi bir kart. Neye göre 50 serisinden kaçın demiş ben de çok merak ettim😀
Benim lafım 2050 ve 3050'yi de kapsıyor. 4050 bu ikisinin yanında çok daha iyi fakat yine de belirli yerlerde kullanıcıyı kısıtlayabiliyor. 4050 ve 4060 arasında bu kadar fark varken biraz daha dişi sıkıp 5-6 bin lira para biriktirip 4060 almak daha mantıklı geliyor. Tabi sizin maddi durumunuzu bilemem fakat benim fikrim böyledir. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı