HP Victus 15'in hangi modeli alınmalı?

@Daxos hiçbiri. Adaptörü 200W, 16 modelin 230W burada bile belli oluyor limitli olduğu. Yerinde olsam zorlarım. Bende böyle imkan tekrar olsa başka markaya geçerdim.
Çok güçlü ekran kartlarına sahip olmadıklarını biliyorum hocam, ancak sınırları zorlarken treni kaçırmamak lazım. Yarın konu hakkında tekrar araştırma yapacağım ancak olmaz ise bu üçünden hangisini almam gerekiyor ona bakmam gerek.

Çok güçlü ekran kartlarına sahip olmadıklarını biliyorum hocam, ancak sınırları zorlarken treni kaçırmamak lazım. Yarın konu hakkında tekrar araştırma yapacağım ancak olmaz ise bu üçünden hangisini almam gerekiyor ona bakmam gerek.

Karar sizindir. Ben istediğiniz cevabı verdim. 15 model hem ekranıda küçük ve daha problemli modellerdi bu yüzden 16 modeli öneriliyordu.

Karar sizindir. Ben istediğiniz cevabı verdim. 15 model hem ekranıda küçük ve daha problemli modellerdi bu yüzden 16 modeli öneriliyordu.
Evet hocam 15 modellerinin ekranları 15.6 inç ve daha kötüler ancak kataloglarına henüz 5060 içeren bir Victus 16 gelmediği için sadece Victus 15 önerebiliyorlar. Bilgisayarımda Hall Sensör sorunu daha çıkmadı, fanları sorunlu olduğu için yolluyorum, bir süredir idare ediyorum ancak çok güç gerektiren şeyler yapamadığım için artık yollamak istiyorum, son araştırmalarımı yapıp ona göre aksiyon alacağım.

Hocam işlemci gücü olarak 3. seçenek ile aralarında fark var mı, varsa ne kadar var?

İşlemci olarak üçüncü seçenek %3 ila %5 arası birtık daha güçlü ama genel olarak 24 GB olmasıyla birlikte ikinci sistem çok çok daha iyi performans verir daha uyumlu parçalar birbirlerine.

Ben olsam gümüş renkte olduğu için ilk modeli seçer sonradan RAM yükseltmesi yaparım ama renk sıkıntı değilse ikinci model daha iyi olur tabii.

Ben olsam gümüş renkte olduğu için ilk modeli seçer sonradan RAM yükseltmesi yaparım ama renk sıkıntı değilse ikinci model daha iyi olur tabii.
Renk seçenekleri var sanırım, sormak lazım ama rengin önemi yok. Bilginiz var sanırım, önerdiğiniz renk gümüş olan mı? Ben siyaha yakın bir renk isteyecektim.

Son düzenleme:
Renk seçenekleri var sanırım, sormak lazım ama rengin önemi yok. Bilginiz var sanırım, önerdiğiniz renk gümüş olan mı? Ben siyaha yakın bir renk isteyecektim.
Evet gümüş renginde olan ilk model. Ama siyahını verebiliyorlarsa aynı modelin bence siyah tercih edin diğer renkleri pek güzel değil çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı