Elektronik HP Victus 16.1" 19999TL

Bu yatırımlık olarak alınır mı? Acaba yoksa masaüstü sistem mi beklesek kararsız kaldım laptop ve masaüstü arasında.
Alınır. Aldıktan sonra 2000-3000 daha fazlasına kapalı kutu olarak satabilirsiniz. İndirimsiz bu cihazın özelliklerinde olanlar ortalama 27.000 TL.
 
Alınır. Aldıktan sonra 2000-3000 daha fazlasına kapalı kutu olarak satabilirsiniz. İndirimsiz bu cihazın özelliklerinde olanlar ortalama 27.000 TL.

Teşekkürler şu an askeri personelim yurt dışında görevlendirmem var geldiğim vakit TR'ye en azından hem elimde yatırımlık hem de alıp oynayabileceğim geleceğe dönük olsun diye düşünüyorum. Masaüstü upgrade edilebildiği için kararsız kaldım.
 
İkinci elde bu fiyattan daha fazlasına gideceğini hiç sanmıyorum boşuna yatırım için almayın.
Zaten şuan alıp aldıktan hemen sonra daha üstüne satamaz. Sıfırı daha ucuz veya aynı olan ürünü kimse ikinci el olarak daha pahalıya almaz. Ancak ilerleyen süreçte yılbaşından sonra fiyatların daha da artacağı düşünüldüğün de ufak tefek üstüne koyarak satılması muhtemeldir.
 
Zaten şu an alıp aldıktan hemen sonra daha üstüne satamaz. Sıfırı daha ucuz veya aynı olan ürünü kimse ikinci el olarak daha pahalıya almaz. Ancak ilerleyen süreçte yılbaşından sonra fiyatların daha da artacağı düşünüldüğün de ufak tefek üstüne koyarak satılması muhtemeldir.

Gene değil, 3060'lar ortalama 2. elde bu fiyatta zaten.
 
Arkadaşlar dün baktığım da ürünle ilgili başka bir fiyat bilgisi bulamamıştım ancak bu gün baktığım da resmi satış fiyatının 23.000 TL olduğunu gördüm. Açıkcası Casper Excalibur serisinin RTX 3060 modelleri bile 23.500-24.000 olduğu piyasa içerisinde bu cihazın indirimsiz halinin çok daha yüksek olacağını düşünmekteydim. Cihaz üzerin de şuan 3000 TL gibi bir indirim bulunmakta. Ben kendim almayı düşündüm ama bu cihaza şuan ihtiyacım yok, hemen alabilecek kadar da cazip bir indirim gelmedi ve tam içime sinmedi ancak hemen alması veya acil ihtiyacı olan kişiler için daha ucuza böyle bir cihaz bulamaz. Onlar için iyi bir tercih olacaktır.
 
Aga şaka mı yapıyorsun ddr5 i5 12500H olan victus bile 24200 dü dün bunda 5600H ve ddr4 var sen aldıktan sonra aldığın fiyata satarsın zaten az kafanızı çalıştırın lütfen
Dün cihazın indirimsiz fiyatını görmeden böyle bir yorum yaptım. Fiyatlara düzgünce bakınca yapmayacağını düşünüyorum zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı