HP Victus 16 68P32EA ETS'de 92 derece oluyor

Basan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, HP Victus 16 68P32EA model laptopum var. Alalı 3-4 ay oldu. Bu aralar oyunlarda çok ısınmaya başladı. Tam şu an ETS 2 açıkken aldığı sıcaklık değerlerini yüklediğim fotoğraftan görebilirsiniz. Bunun sebebi nedir, yanlış bir ayar mı yaptım ya da yanlış bir şey mi yükledim ve nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirm. Ek bilgi olarak laptop soğutucusu kullanmıyorum ve laptop güneş görmüyor. Aşağıya sistem özelliklerini bırakıyorum:

İşlemci: i5 12500H.
Ekran kartı: 3050 Ti.
RAM: 16 GB DDR5 4800MHz.

Adsız.png

Merhaba, HP Victus 16 68P32EA model laptopum var. Alalı 3-4 ay oldu. Bu aralar oyunlarda çok ısınmaya başladı. Tam şu an ETS 2 açıkken aldığı sıcaklık değerlerini yüklediğim fotoğraftan görebilirsiniz. Bunun sebebi nedir, yanlış bir ayar mı yaptım ya da yanlış bir şey mi yükledim ve nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirm. Ek bilgi olarak laptop soğutucusu kullanmıyorum ve laptop güneş görmüyor. Aşağıya sistem özelliklerini bırakıyorum:

İşlemci: i5 12500H.
Ekran kartı: 3050 Ti.
RAM: 16 GB DDR5 4800MHz.

Eki Görüntüle 1973999
O ekran kartı nasıl 84 derece olmuş ya öyle.

Otomatikte bırakıyorum şu an bir ısıları aldığı için Max seviyeye çıkardı zaten yine de ısılar böyle

Hocam Victus'lar 100 derecede bile Max fan hızında dönmüyor siz Omen Gaming Hub üzerinden fanlari MAX'a alıp deneyin.

Hocam Victus'lar 100 derecede bile Max fan hızında dönmüyor siz Omen Gaming Hub üzerinden fanlari Max'a alıp deneyin.

Max'a aldığımda ses değişmiyor oradan Max'da olduğunu anladım zaten ama ben daha önce bu kadar yüksek ısıları almıyordum normal değil yani bunun sebebi ne olabilir bir fikriniz yok mu?

Max'a aldığımda ses değişmiyor oradan Max'da olduğunu anladım zaten ama ben daha önce bu kadar yüksek ısıları almıyordum normal değil yani bunun sebebi ne olabilir bir fikriniz yok mu?

Termal macunu eskimiş olabilir ya da kurumuş olabilir, ama yeni ürün diyeceksiniz üretim tarihi eski olabilir. Laptopun hava girişlerinde ve çıkışları tıkanmış olabilir yüksek bir yerde kullanın derim.

Ekran kartı için unvervolt yapılabilir muhtemelen 75 derecelere geri döner ve performans artışı olabilir. İşlemci sıcaklığı yüksek değil aynı işlemciyi kullanıyorum genelde 92 dereceye park ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı