Amacım HP'nin marka değerini artırmak, dalgamı geçiyorsunuz hocam söyleneni yaptım ve değer bu.
Limits kısmını clear çekmedin değil mi?
Amacım HP'nin marka değerini artırmak, dalgamı geçiyorsunuz hocam söyleneni yaptım ve değer bu.
HP dışında farklı markalara yönelmeni öneririm, işlemci kısıtlı olduğu için tam performans veremeyecek. Tam bir model öneremem ama.
Hayır , maks değerleri kaç bu işlemcinin ? °C ve watt olarak.Limits kısmını clear çekmedin değil mi?
Hayır, maksimum değerleri kaç bu işlemcinin? °C ve watt olarak.
Limit yok cihazda. Çekirdek bazlı Thermal anlık devreye girmiş gibi görünüyor. Monster optimum macunlu hali kadar iyi olmasa da 100W 100 derece kötü değil çok.Eki Görüntüle 1992166
İyi değil. Ve limitli cihazın.
Senin sistemindeki gibi işlemiyor. Çekirdek bazlı Thermal var.Clear çekmesen orada thermal gözükürdü, offset 3 ayarlı Max 97 derece olması gerekiyor.
Limit yok cihazda. Çekirdek bazlı Thermal anlık devreye girmiş gibi görünüyor. Monster optimum macunlu hali kadar iyi olmasa da 100W 100 derece kötü değil çok.
Yok gerekmez. İlk başta Thermal yanar sarı ama ardından söner.Farklı bir şey daha var gibi, clear çekti büyük ihtimalle. Normalde sarı olup orada durması gerekmez mi?
Yok gerekmez. İlk başta Thermal yanar sarı ama ardından söner.
Güç limiti BIOS güncellemesiyle kalktı zaten, soğutma yetersiz geliyor gibi.
Amacın ne? Cihazın limiti 97 ve sen 99 görmüşsün ama Thermal yok fotoğrafta. @403976 düşündüğümüz şeyi mi yaptı yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Ezbere mi değer görüyorsun TS Benchdeki Victus'un değerlerini? Adam clear çekmediğini söylüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.