HP Victus 16 alınır mı?

Bütçe
45000

qreb

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite için bir laptop alacağım. Az buçuk oyun oynuyorum ama video edit işleriyle de uğraştığım için güçlü bir cihaza ihtiyacım var.

Hepsiburada'nın vade farksız 9 taksite bölme mevzusundan almayı düşündüğüm laptop bu. Sizce alınır mı? Bu fiyata alabileceğim ve isteklerimi karşılayacak başka bir cihaz varsa önerilerinizi bekliyorum.

Bende victus 16 kullanıyorum ve hall sensör sorunu bende de 2 ay önce ortaya çıktı ama işlemcim amd olduğu için sensör iptalinde performans olarak inteller kadar etkilenmedim. Amd işlemcili bir model seçerseniz Victus 16 güzel cihazdır.

Model güzel, Undervolt desteklediği için de voltaj limitinin getirdiği drop sorunundan etkilenmezsiniz. Hall sensör sorunu var mı bu modelde biraz gözetmek gerekiyor zira bu aralar ciddi bir yığılma var teknik servislerde. 2 yıldır i5 13500H model Victus 16 kullanıyorum sorun çıkmadı hâlen fakat siz yine de soruşturun.

Üniversite için bir laptop alacağım. Az buçuk oyun oynuyorum ama video edit işleriyle de uğraştığım için güçlü bir cihaza ihtiyacım var.

Hepsiburada'nın vade farksız 9 taksite bölme mevzusundan almayı düşündüğüm laptop bu. Sizce alınır mı? Bu fiyata alabileceğim ve isteklerimi karşılayacak başka bir cihaz varsa önerilerinizi bekliyorum.

Alınmaz. Eğer biraz fiyatı arttırırsanız MSİ var. Link paylaşamıyorum. MSİ pulse 16 Al

İçerik üretimi ön plandaysa ilk öneri OLED panelli yekpare alüminyum kasa Aero olabilir. Düşük GPU olsa bile hem sentetik hem oyun testlerinde fiyatına göre harika performans veriyor. Detaylar bulduğum tüm kaynaklar var. Hafif oyuncu laptopu önerisi

Ciddi anlamda sarı site düşünürseniz. 35-40k için 4K OLED paneli olan benim de 3'5 yıldır kullandığım mükemmel Gigabyte Aero 16 ürün var. Not! Hiçbir satıcıyı tanımıyorum. Bu fiyata daha kaliteli panel, uzun süreli kişisel deneyim (Aero), kasa, soğutma performansı olmadığı için sarı site önerisi sunuyorum.
https://shbd.io/s/EqaGvTj1
Bu 16 Aero hakkında tüm tecrübem, kendi ürün testim

14' Aero göre daha güçlü MSI Stealth tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. (sarı site düşünürseniz 50k civarı ürünler var)
14' bir üründe mucizevi şekilde 96 GB RAM desteği, değiştirilebilir SSD, tam potansiyelli sayılır 4060, alüminyum magnezyum kasa kalitesi ile şahane ürün.

Baş ağrıtmayacak sağlam, sıfır ürün isterseniz Aorus 15 bkg bakabilirsiniz. Metal kasa, yüksek tgp 4060 orta seviye CPU, %100 sRGB 350+- nit Dolby, pantone onaylı paneli, güzel soğutması öne çıkan özellikleri. Fiyat bazen 44500 kadar düşüyordu.

https://geex.x-kom.pl/recenzje/gigabyte-aorus-15-bkg-2024-recenzja-test/ incelemesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı