Çözüldü HP Victus 16 Bluetooth cihazları görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Windows 11'e yükseltsem düzelir mi acaba 10 da genelde sorun oluyormuş

Zaten yeni nesil donanımlarla Windows 11 daha stabil çalışıyor, HP Victus 16 ya da Windows 11 kurmanız lazım, diğer türlü driver problemi yaşarsınız yeni nesil cihazla Windows 10 da.
Aynı sorunu ben de yaşıyordum Windows 10 ile atamıyordum, daha çok performans almak için Windows 10 kullanıyordum. Yakın zamanda ben de 11 e geçeyim.

Fakat içerisinde kaspersky ve office vs var lisanslı. Dolayısıyla yükseltme ile geçersem sorun yaşar mıyım bilmiyorum.

Aynı sorunu ben de yaşıyordum Windows 10 ile atamıyordum, daha çok performans almak için Windows 10 kullanıyordum. Yakın zamanda ben de 11'e geçeyim.

Fakat içerisinde Kaspersky ve Office vs var lisanslı. Dolayısıyla yükseltme ile geçersem sorun yaşar mıyım bilmiyorum.

Sorun olmaz, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirilmişse Office programları, kalıcı olur. Yeni nesil donanımlara Windows 11 kurmanız daha iyi olur diğer türlü driver sorunları yaşanabiliyor Windows 10 da.

Sorun olmaz, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirilmişse Office programları, kalıcı olur. Yeni nesil donanımlara Windows 11 kurmanız daha iyi olur diğer türlü driver sorunları yaşanabiliyor Windows 10 da.
Bilgisayarı açarken Microsoft hesabım ile açıyorum pin girerek. Fakat office alırken sağlam lisanstan alıp girmiştim. Eski 2019 surumu office kullanıyorum windows 11 ile sorun olur mu bilmiyorum. Aksam güncellerim 11 e

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı