HP Victus 16 çok ısınıyor

Üstadım uzuun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim bios güncellemesi gelmiş onu halledeceğim hall sensör için bilmiyorum değişmez ise yaparım.2 gün önce kasayı açtım,keşke bu sorundan 2 gün önce haberim olsaydı.
Ben victus’dan epey memnunum piyasada 40-50 fiyat bandında alınabilecek en iyi oyuncu laptopu diyebilirim fps değerleri falan çok çok iyi,ben yükseltmeyi ve daha üst bir victus almayı planlıyorum bakalım hayırlısı.Bazı arkadaşlar normal falan bir şeyler sıkmış yani açıkcası böyle bi durum zaten varolsaydı ben hiç buraya yazmazdım oyunda max 60-70 olan laptop 80-90 dereceleri görünce kıllanıyor insan ve lıllanmakta da haklıymışım bakalım umarım çözerler Tekrardan emeğiniz için teşekkür ederim hocam

Temizlemesi macunu her şeyi yapıldı sorun onlar değil ve bakımdan 1 gün geçtikten sonra değerler azaldı şu an için 80 civarlarında geziyor güncelleme sonrası bildireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…