tahta Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #11 Astiva dedi: Daha düşük watt değerine sahip bir GPU ve Clevo kasa Gigabyte. ASUS varken pek mantıklı bir seçenek değil. Genişletmek için tıkla... Benim attığım örnek zaten. RTX 4050 varken RTX 3050 Ti fiyatı açısından gereksiz kalmakta bunu örneklemek istedim. Aynen dediklerinize katılıyorum sizin attığınız ASUS çok avantajlı hatta DDR5 RAM cabası. Sadece satıcısına dair bilgim yok.
Astiva dedi: Daha düşük watt değerine sahip bir GPU ve Clevo kasa Gigabyte. ASUS varken pek mantıklı bir seçenek değil. Genişletmek için tıkla... Benim attığım örnek zaten. RTX 4050 varken RTX 3050 Ti fiyatı açısından gereksiz kalmakta bunu örneklemek istedim. Aynen dediklerinize katılıyorum sizin attığınız ASUS çok avantajlı hatta DDR5 RAM cabası. Sadece satıcısına dair bilgim yok.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.212 Makaleler 10 Çözümler 1.090 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 24 Nisan 2023 #12 tahta dedi: Sadece satıcısına dair bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Güvenilir satıcı, sorun yok.
tahta dedi: Sadece satıcısına dair bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Güvenilir satıcı, sorun yok.
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Nisan 2023 #13 Astiva dedi: Daha düşük watt değerine sahip bir GPU ve Clevo kasa Gigabyte. ASUS varken pek mantıklı bir seçenek değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek bir fark yok gibi.
Astiva dedi: Daha düşük watt değerine sahip bir GPU ve Clevo kasa Gigabyte. ASUS varken pek mantıklı bir seçenek değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek bir fark yok gibi.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.212 Makaleler 10 Çözümler 1.090 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 24 Nisan 2023 #14 II. Wilhelm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek bir fark yok gibi. Genişletmek için tıkla... Atılan Gigabyte 75W üstüne işlemcide farkı da mevcut.
II. Wilhelm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek bir fark yok gibi. Genişletmek için tıkla... Atılan Gigabyte 75W üstüne işlemcide farkı da mevcut.