Çözüldü HP Victus 16 D1035NT 68p20EA ekranı kaç ms?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jesus Wicked

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP Victus 16 D1035NT 68p20EA modelini satın aldım. Ekranın kaç ms olduğu bilgilerde yazmıyor. 25 ms diyen birini gördüm ama emin olamadım. Bilen birisi var mı?

hepsiburada.com/hp-victus-16-d1035nt-68p20ea-intel-core-i7-12700h-16gb-ddr5-ram-1tb-ssd-6gb-rtx3060-161-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002KV382?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail

Ekran 250 nit. Ama çok para verdim yani 25 ms olma ihtimali biraz saçma geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, 7ms falan değil hiçbir Victus modeli. 300nit olan panel bile 10ms civarında. 250nit olan modeller 25ms civarı.

Kaynakları burada mevcut;

Bu paralar dediğiniz cihazlar yurt dışında düşük-orta sınıf cihazlar. Türkiyede'de pahalı geliyor olabilir fakat değil.
Yanlış bilgi
Victusların ekranı 7ms.

Hayır, 7ms falan değil hiçbir Victus modeli. 300nit olan panel bile 10ms civarında. 250nit olan modeller 25ms civarı.

Kaynakları burada mevcut;

Bu paralar dediğiniz cihazlar yurt dışında düşük-orta sınıf cihazlar. Türkiyede'de pahalı geliyor olabilir fakat değil.

Çözüm
Dostum az önce hp Müşteri hizmetlerini aradım sordum. Bana 7 ms olduğunu söylediler. İnternette 25 ms yazıyor dedim. 25 ms çok yüksek bir değer victus zaten yeni çıkmış bir model 25 ms kullanmıyor dedi. Ne düşünüyorsun?

Elbette HP iddia ettiği değeri söyleyecek. Ms konusunda çoğu marka GtG ve MPRT olarak farklı değerlerden bahsederek göz boyayabiliyor. Burada önemli olan bağımsız testler. Zaten Victus'lardaki panel kodunu aratınca orada 25ms çıktığını fark ederek daha derine indim ve bende 9ms sandğım panelin 25ms çıkması hayreti içerisindeydim, kendimde Victus kullanıyorum zaten. Paylaştığım kaynaklarda test edilmiş hallerini bulabilirsin. 25Ms'den bile fazla çıkan sonuç.

25 ms çok kötü mü, iade edilir mi?

25 ms çok kötü mü, iade edilir mi?

Hayır, ben araştırma yapana kadar 9ms sanıyordum. Gerçek düşük ms panel kullanmadıysanız farkı anlamazsınız bile. İade etmenize gerek yok çünkü bu sınıftaki çoğu laptop benzer ms değerlerine sahip, birkaç model hariç.

Hocam biraz araştırma yaptım, 250nit ekranlarda da Freesync destekleyen ile desteklemeyen arasında farklar varmış biraz. Bu konu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Hocam biraz araştırma yaptım, 250nit ekranlarda da FreeSync destekleyen ile desteklemeyen arasında farklar varmış biraz. Bu konu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

FreeSync tarafında detaylı araştırma yapmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…