- Makaleler
- 9
Yeni çıkan Acer modelini daha doğru düzgün alan bile olmamıştır dediğiniz kronik sorun eski modellerde olmaya?
Birkaç yabancı incelemesi var gayet güzel gözüküyor laptop aslında. Arkadaş öyle deyince kafam karıştıYeni çıkan Acer modelini daha doğru düzgün alan bile olmamıştır dediğiniz kronik sorun eski modellerde olmaya?
@Shanti7 siz aldınız mı bu Victus'u. Ne saçma bir durumsa tgp değerini bilen eden, satın alıp paylaşan kimse yok. Ama YouTube'da bir kişiden gördüğüm kadarıyla 3060: 80 + 20W şeklinde. Ama HP'de bilen kimse yok enterasan.
Muhtemelen öyle. Hb'deki ithalatçı yanlış bilgi vermiş olmalı. Ben aslında çok oyun oynayacak birisi değilim ama Adobe Pr AE'de render ve çalışma sırasında az da olsa irite olabilirim diye endişe ediyorum. Yani en azından normal kullanımda 100W olsa. Bir yandan yeni nesil Helios'u bekliyorum. Bekleyerek hata mı ediyorum hangi fiyatlar girecek mechul. İthalatçılar enflasyondan dolayı en ufak oynaklığın gözünün yaşına bakmıyorlar. Victus'ta bir takım eksiklikler var ama diğer eş değer donanımlardaki fiyat farklılıkları insanı ister istemez yönlendiriyor. Dediğim gibi en azından Helios'un giriş fiyatını öğrenebilsek net kararımı veririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.