HP victus 16-D1037NT mi Acer Nitro AN515-58-75rn mi?

Şöyle yeni model mağazada daha yok zaten fiyatı da artırdı vatan ancak kesin çıkar demiyorlar ama çok fazla dönüş aldıklarını ve sorun çıkanların iflah olmadığını söylüyorlar genel olarak touchpad mavi ekran vb bir sürü kronik sorunun kasada olduğuyla ilgili çok fazla şikayet olduğunu söylüyorlar cihaz konfigürasyon olarak çok iyi ama sorunsuz olması bence daha önemli o yüzden ben riske girme taraftarı değilim diğer modelle karşılaştırdigimda kullanım ihtiyacı gereği DDR5 RAM benim için önemli çok oyun ağırlıklı kullanmayacağım için ama merkezi ve satışı çok olan mağaza açıkçası beni kuşkuya düşürdü

bu konu benim içinde önemli. şu an satın almayı düşünen pek çok insanı arafta bırakan konu victus'mu nitro mu... malum 12.nesil en hesaplı iki bilgisayar modeli bunlar. gerçi acer, vatandaki fiyatları durduk yere açıkladığı fiyatın %15-20 üzerine çıkarmasıyla kafa da soru işareti bırakmadı gibi...

iki modelin de birbirine karşı ağır bastığı artılar var. acer benim nezdimde type c üzerinden şarj edilebilir olsaydı muhtemelen şu an kullanmaya başlamıştım. ama @Shanti7 'ye söylenenler doğruysa sıkıntı büyük. gerçi bu kasalar yeni nasıl böyle geri dönüşler almışlar garip geldi. aynı fiyat bandından yeni nesil heliosları piyasaya sürseler muhtemelen düşünmeden alırım. kronik mronik demez alırım. çünkü 35+ fiyattaki profesyonel tüm laptop'ta ki donanımsal özellikler bu model de var. ekran 45% ntsc olmuş pek önemsemem. nitroyu başladılar satmaya, ama helioslar hala orta da yok.

victus'ta insanı bir az soğutan taraflar; thunderbolt olmaması, ekran panelindeki renk gamının düşük olması, ddr5 ramlerin yükseltilmesinin maliyetli olması, rgb klavye olmaması, satın alanların deneyimlerini hala paylaşmaması ya da bir incelemenin ortada olması...

artıları da var tabii ama bir yandan helios'u bekleyesim geliyor. ama şu kurun oynaklığı, bir yandan ithalatçıların fiyatları yükseltme ihtimali düşündürüyor.

Yani tabi ne kadar objektifler bilmiyorum ama bütün elektronik mağazalarına baktım Acer öneren yok gibi birde bu 12. Nesil için tanıtım fiyatları deniyor daha sonra kallavi zamlar gelecek deniyor keza bir tane katana aldım iade ettim GTX 3050 diye şuan 28 bin altında yok 21 bin almıştım kurun oynakligi fiyatların pahalılığı karar vermekte zorlanmaya çok sebep oluyor kolayca yenisini de alamadığımız için

@Shanti7 siz aldınız mı bu Victus'u. Ne saçma bir durumsa tgp değerini bilen eden, satın alıp paylaşan kimse yok. Ama YouTube'da bir kişiden gördüğüm kadarıyla 3060: 80 + 20W şeklinde. Ama HP'de bilen kimse yok enterasan.

@Shanti7 siz aldınız mı bu Victus'u. Ne saçma bir durumsa tgp değerini bilen eden, satın alıp paylaşan kimse yok. Ama YouTube'da bir kişiden gördüğüm kadarıyla 3060: 80 + 20W şeklinde. Ama HP'de bilen kimse yok enterasan.

Muhtemelen 100wdir inceleme olarak sadece 12700h versiyonlu kasayi bulabildim, onda da dediğiniz gibi 100W.

Muhtemelen öyle. HB'deki ithalatçı yanlış bilgi vermiş olmalı. Ben aslında çok oyun oynayacak birisi değilim ama adobe pr ae'de render ve çalışma sırasında az da olsa irite olabilirim diye endişe ediyorum. yani en azından normal kullanımda 100w olsa. bir yandan yeni nesil helios'u bekliyorum. bekleyerek hata mı ediyorum hangi fiyatlar girecek mechul. ithalatçılar enflasyondan dolayı en ufak oynaklığın gözünün yaşına bakmıyorlar. victus'ta bir takım eksiklikler var ama diğer eş değer donanımlardaki fiyat farklılıkları insanı ister istemez yönlendiriyor. dediğim gibi en azından helios'un giriş fiyatını öğrenebilsek net kararımı veririm.

Muhtemelen öyle. Hb'deki ithalatçı yanlış bilgi vermiş olmalı. Ben aslında çok oyun oynayacak birisi değilim ama Adobe Pr AE'de render ve çalışma sırasında az da olsa irite olabilirim diye endişe ediyorum. Yani en azından normal kullanımda 100W olsa. Bir yandan yeni nesil Helios'u bekliyorum. Bekleyerek hata mı ediyorum hangi fiyatlar girecek mechul. İthalatçılar enflasyondan dolayı en ufak oynaklığın gözünün yaşına bakmıyorlar. Victus'ta bir takım eksiklikler var ama diğer eş değer donanımlardaki fiyat farklılıkları insanı ister istemez yönlendiriyor. Dediğim gibi en azından Helios'un giriş fiyatını öğrenebilsek net kararımı veririm.

Hocam keşke Acer'in yeni kasalari 23kya düştüğünde alsaydiniz.

@Artoria Pendragon aslında plan dahilinde o da vardı ama fiyatları uçurdular birden (; pek çok kişi gibi victus'la onun arasında kalmıştım. bir az da eksileri vardı onun. 45% ntsc, batarya, ses. type-c şarj olmaması ama yine de iyiydi tabii fiyatına göre. bir de yeni kasa oluşu ve ortada doğru düzgün incelemeyi geçtim müşteri yorumu dahi yok.

ekran panel gamut değeri dışında helios'ta aradığım tüm özellikler olacak aslında ama fiyatını ve ne zaman giriş yapacağını bilmiyorum. bir de dolar/tl kurunun nerede olacağını. nitroyla aynı fiyatla giriş yaparsa Türkiye'de 2022 yılının en iyi fiyat performans bilgisayarı olacak o net.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı