HP victus 16-D1037NT mi Acer Nitro AN515-58-75rn mi?

Hayırlı olsun. Paylaşım için teşekkür ederim. Tuf, victus ve nitro modellerine kıyasla totalde iyi görünüyor. Asus'la monitör ve laptop olmak üzere 3 defa sorun yaşadım, üretim hatası sorunlardı ve çözüm üretememişlerdi ondan dolayı açıkçası soğum. Ama bu benim yaşadığım. Pek çok kullanıcı memnun olabilir. Ve bir de şu enflasyon ortamında taksitle satın almak daha mantıklı. Lök diye 23000 lirayı vermek istemem. Fakat şu sahip olduklarıyla markası lenovo, hp, dell ya da msi olsa satın alabilirdim belki. tek eksiği type-c şarj desteği. bir de ekran paneli. yazınca kafam karıştı biraz. Cazip görünüyor ama, ben yine de bir düşüneyim (;

Bu iki cihazdan birini almayı yazılım ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum oyun vs de oynayabilirim ancak hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsızım.

Kasa kalitesi olarak HP victus daha iyi ayrıca Intel chipseti sayesinde DDR5 bellekler DDR4'lere göre 8 GB az olsa bile daha iyi performans gösteriyor. Intel Core i7-12700h her iki sistemde de zaten yeterli gücü verecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı