Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #11 Slance dedi: Ekran 15.6+DDR4 RAM hocam. En maximum RDR2 oynayacagim hocam sence 4 sene yeter mi bana? Genişletmek için tıkla... Victus'ta 16.1, aşırı bir fark yok. Victus 100 Nitro 140W ve muxable. DDR5 farkından daha fazla fark var.
Slance dedi: Ekran 15.6+DDR4 RAM hocam. En maximum RDR2 oynayacagim hocam sence 4 sene yeter mi bana? Genişletmek için tıkla... Victus'ta 16.1, aşırı bir fark yok. Victus 100 Nitro 140W ve muxable. DDR5 farkından daha fazla fark var.
Slance Decapat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #12 mergen_t dedi: Hocam ne mühendisliği okuyacaksınız? Genişletmek için tıkla... Okuyorum şu an elektrik elektronik muh.
mergen_t dedi: Hocam ne mühendisliği okuyacaksınız? Genişletmek için tıkla... Okuyorum şu an elektrik elektronik muh.
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #13 Slance dedi: Okuyorum şu an elektrik elektronik muh. Genişletmek için tıkla... Ben de elektrik elektronik mühendisliği okudum hocam. HP Victus - D1021NT HP Victus - D1023NT Bence bunlar her işinizi gayet iyi görür. Sinyal işleme, simulasyon işlemleri için atıyorum 3-4 sene sonra bu bilgisayar yetmemeye başladı bir tane harici ekran kartı alırsınız gerekirse(pek sanmıyorum gerekeceğini ama belki çok büyük analizler yapmanız gerekir).
Slance dedi: Okuyorum şu an elektrik elektronik muh. Genişletmek için tıkla... Ben de elektrik elektronik mühendisliği okudum hocam. HP Victus - D1021NT HP Victus - D1023NT Bence bunlar her işinizi gayet iyi görür. Sinyal işleme, simulasyon işlemleri için atıyorum 3-4 sene sonra bu bilgisayar yetmemeye başladı bir tane harici ekran kartı alırsınız gerekirse(pek sanmıyorum gerekeceğini ama belki çok büyük analizler yapmanız gerekir).