HP Victus 16-D1047NT nasıldır?

Bütçe
17999

RedVoltage

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Tümleşik RAM yoksa ve bir slot daha varsa güzel.

Bende Ege hocamın tavsiyesiyle 2 gün önce aldım.Bugün elimde olur.Öncelikle amazondan crucial 8 GB laptop rami bakmanızı öneririm.Bizim aldığımız modelde kronik olarak hoparlör sorunu var.Driver kurmadan önce hoparlör hışırtı vs. yaparsa yazılımsal problem olduğunu bilin.Son olarak tavsiyem Windows 11 kurun,bu model bu sürümde driverları otomatik kuruyor, BIOS güncelliyor.

Bende Ege hocamın tavsiyesiyle 2 gün önce aldım.Bugün elimde olur.Öncelikle amazondan crucial 8 GB laptop rami bakmanızı öneririm.Bizim aldığımız modelde kronik olarak hoparlör sorunu var.Driver kurmadan önce hoparlör hışırtı vs. yaparsa yazılımsal problem olduğunu bilin.Son olarak tavsiyem Windows 11 kurun,bu model bu sürümde driverları otomatik kuruyor, BIOS güncelliyor.
HP'lerde böyle bir sıkıntı olabilir mi genel olarak? Ben de HP pavilion kullanmıştım. İlk kurulum yapınca update yapmadan evvel hoparlör arızalı gibi bir ses geliyordu, cızırtılı. Windows update sonrası bir sorun kalmadı.

Victus'larda kronik ses sorunu yok, diğer HP modelleri için bir şey diyemem. Sadece bazı kullanıcılar Freedos Victus'lara Win10 kurdukları için sürücü nedeniyle cızırtı, pıtırtı, vb sorunlar yaşamışlar. Win11 ses sürücüsü kurulduğunda düzeliyor. 2022 Victus'lara Win11 kurulması tavsiye ediliyor zaten.

Victus'larda kronik ses sorunu yok, diğer HP modelleri için bir şey diyemem. Sadece bazı kullanıcılar Freedos Victus'lara Win10 kurdukları için sürücü nedeniyle cızırtı, pıtırtı, vb sorunlar yaşamışlar. Win11 ses sürücüsü kurulduğunda düzeliyor. 2022 Victus'lara Win11 kurulması tavsiye ediliyor zaten.
Doğrudur hocam.

2 hafta önce aldım bilgisayarı ilk başlarda klasik hapörlör sıkıntısı bendede vardı yine herkesin dediği gibi driver güncellemesi sonrası kalmadı onun dışında herhangi bir kusur göremedim screen wobbling yani ekran sallanması sorunu kolpa sayılır otobüste felan kullanma durumum bile oldu sallansa bile gayet normal düzeyde ve rahatsız edici değildi masa başında titremiyor bile performansı oldukça iyi bi çok oyunda test ettim yüksek ayarlarda 70 80 fps alabiliyorsunuz bi çok oyunda (ağır oyunlarlada test ettim ztn valo gibi oyunlarda çok basit 144 fps i geçiyosunu en yüksek ayarlarda)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı