Çözüldü HP Victus 16 ekranı kapanıp açılıyor ve klavye ışığı yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VcEnox

Kilopat
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
Ryzen 7 7840HS
HP Victus 16 S0022NT bilgisayarın sahibiyim. İlk aldığımda işlemci sorunlu gelmişti anakartı değişti. Şimdi ise bir anda bu sorun ortaya çıktı. Şöyleki bilgisayar ısındığında ekran gidip geliyor klavye ışıkları sönüp yanıyor. Bu sorun dahili grafik kartında iken oluyor. Harici grafik kartında 10dk boyunca Insurgency Sandstorm ve Sons of The Forest'da test etti herhangi bir şey olmadı. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Dostum merhaba, sorunu çözebildin mi, son durum nedir? Aynı bilgisayarın 4060 lısına sahibim ve aynı sorunu yaşıyorum, bir türlü çözemedim.
Garantisi devam ediyordu servise gönderdim. Anakartını değiştirdiler. Servisteki süre zarfında internette ve redditde biraz araştırdım. Bu sorun kronik bir sorunmuş yani ilerleyen zamanlarda yine tekrarlayacak. Fiziksel olarak bir çözümü var ancak garantisi varsa servise göndermeni öneririm. Buradaki konuda Omen anlatılmış ancak sorun Victuslar ile aynı. Vaktin varsa biraz incele fikir oluşur.

Yani kablo çıkarınca da bilgisayar da çok fazla ısınma oluyor deniyor dediğiniz gibi. O şekilde kullanım bana uygun değil hiç. Öyle olursa yine servise yollarım.
Aynen kesinlikle gönderin. Zaten o şekilde kullanılması hem oyun anlamında hem de iş anlamında pek mümkün değil. Mümkün olsa bile cihaza zarar.

Aynen kesinlikle gönderin. Zaten o şekilde kullanılması hem oyun anlamında hem de iş anlamında pek mümkün değil. Mümkün olsa bile cihaza zarar.

Son olarak garanti paketi fiyatı ne kadardı internette biraz baktım ama göremedim.

Son olarak garanti paketi fiyatı ne kadardı internette biraz baktım ama göremedim.
Garanti paketi 740TL. Eğer garanti uzatmak için az süre varsa 1450TL. Daha ayrıntılı bilgi ve yardımı CihazTV Youtube kanalı ve Discord sunucusunda bulabilirsin. Konuyu baya meşhur eden kendisiydi.

Garantisi bitince ne olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…