HP Victus 16 formattan sonra driver nasıl kurulmalı?

Maaleseft hocam sadece tek bir SSD'ye sahibim formattan sonra mobil veriye bağlayabilirim değil mi laptopu?

Kablom yok hocam telefon sürümü olarak iOS kullanıyorum.

Hocam bak şöyle bir şey yap disk yönetiminden C: Den bir 5 10 GB yer alıp D oluştur ondan sonra HP sitesinden kendi seri numaranı aratarak Wi-Fi Ethernet vs sürücüleri indirip o oluşturduğun alanın içerisine at daha sonra USB ile o oluşturduğun alan hariç her şeyi silip format atabilirsiniz daha sonra masaüstü ekranında o dizinin içerisinde bulunan sürücüyü kurup Wi-Fi'ya bağlanırsın eğer Rufus üzerinden yazdırdıysan çevrimdışı kurulum tikini işaretleyip kurman lazım yoksa Microsoft hesabına bağlan diye soruyor.

Hocam ethernet kablosu buldum direk format atıp driverları windows güncelleştirmesinden yapabilir miyim ?

Hocam Ethernet kablosu buldum direk format atıp driverları Windows güncelleştirmesinden yapabilir miyim?

Evet ama Microsoft hesabı kullanmıyorsan Rufus üzerinden ISO'yu tekrar yaz ve çevrimdışı kurulum seç. Ek olarak BitLocker kullanmıyorsan işaretli kalsın çevrimdışı hesap gibi zaten Microsoft hesabı kullanmıyorsanız bir anlamı yoktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft hesabı olunca bitlocker direk oluyor mu?

Microsoft hesabı olunca BitLocker direk oluyor mu?

Yani gereksiz bir şey ben kullanmıyorum ufak bir problem de BIOS sıfırlanırsa sizden giriş için 48 veya 64 haneli bir şifre isteyecek Microsoft hesabı bağladı iseniz mailinizi girip gelen kutusuna o uzun şifreyi gönderir şifreyi girmeniz gerekir açmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…