HP Victus 16 i7-14700HX RTX 4070 alınır mı?

Hocam arada 7500₺ fiyat farkı var.
Sizce değer mi? İşlemcide HX ve HS farkı var. Ekran kartında 4060 ve 4070 farkı var.

Hocam öncelikle 14700HX veya 14900HX bile alsan yapacağın işlemlere göre bunların sana ekstra bir faydası yok ve ısınan işlemciler. Mobil 4060 ile 4070 arasında büyük fark yok ki FM25 gibi oyunları 2K yüksek ayarlarda rahatça oynarsın ve şu an mevcut bütün oyunları da zorlanmadan oynarsın, ekstradan 32 GB RAM mevcut. İşlemcideki dahili iGPU Radeon 780M bile çoğu oyunu rahatça oynatır. Yine de sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem sonra bir sorun yaşarsan bizi suçlamanı da istemeyiz.

Bu ürün nasıl?
Bu daha çok iyi.

Hocam öncelikle 14700HX veya 14900HX bile alsan yapacağın işlemlere göre bunların sana ekstra bir faydası yok ve ısınan işlemciler. Mobil 4060 ile 4070 arasında büyük fark yok ki FM25 gibi oyunları 2K yüksek ayarlarda rahatça oynarsın ve şu an mevcut bütün oyunları da zorlanmadan oynarsın, ekstradan 32 GB RAM mevcut. İşlemcideki dahili iGPU Radeon 780M bile çoğu oyunu rahatça oynatır. Yine de sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem sonra bir sorun yaşarsan bizi suçlamanı da istemeyiz.

Bu daha çok iyi.
Teşekkürler hocam. HP Victus kalite malzemesi dışında donanımları hala cazip geliyor. Sadece kasa kalitesinden şüphe ediyorum. Bu fiyata bu donanımda başka ürün bulamıyorum.

Teşekkürler hocam. HP Victus kalite malzemesi dışında donanımları hala cazip geliyor. Sadece kasa kalitesinden şüphe ediyorum. Bu fiyata bu donanımda başka ürün bulamıyorum.
Hocam bence gidip mağazada inceleyin, x kişisi malzeme kalitesini beğenecek y kişisi çöp diyecek. Nitro serilerinde fan sesi yüksek diye çok şikayet var, sadece bilginiz olsun diye söyledim. Fan sesi yüksek alınmaz kararı size kalacak bir şey

Victus 16 14700hx kullanıyorum, kasadan beklenti ne bilmiyorum ama öyle rahatsız edici bir sorun göremedim, 99 dan beri çeşitli laptoplar kullandım, stabil zaten tercih sebebi f/p olması, bu açıdan çöp diyecek bir malzeme yok aynı donanıma 1,5 2 katı vermek isteyen kasa tercihi takıntısı ya da zorunlu sürekli seyehatte olanların özel durumu varsa saygı duyarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı